Ovo je pravi mamurluk: Britanci se napili u noćnom izlasku, a kad su se otreznili, bili su na letu za Barselonu, bez para i garderobe

Nemaju pojma kako su ih tako pijane pustili u avion

  • 6

Dvoje tinejdžera iz Engleske završilo je u Barseloni nakon burne noći u gradu koja se otela kontroli, a shvatili su šta se dešava tek kada su se probudili u avionu koji je upravo sleteo u španski grad.

Tara Hamerslej (19) i Džek Meser (19) uživali su u izlasku u Saseksu, kada su krenuli na aerodrom Getvik da kupe hranu.

U tom trenutku Džek je odlučio da rezerviše dve karte za Barselonu, jedno spontano putovanje u inostranstvo.

Tara tvrdi kako se ne seća ničega sa aerodroma, a kada se probudila, bila je u avionu koji je započeo sletanje u Barselonu.

Prijatelji su proveli četiri dana u Barseloni, a Tara sa sobom nije imala ni para ni dodatnu garderobu, osim onoga što je nosila kada su krenuli u izlazak.

-  Kada smo stigli na aerodrom verovatno smo odlučili da bi bila odlična ideja da odemo na odmor, skoro smo otišli ​​u Maroko - rekla je Tara.

Ona je rekla kako je poslednje čega se seća to da joj je bilo loše u toaletu kluba, dok se Džek seća da je bukirao karte, ali sve posle toga mu je potpuno strano.

- Probudili smo se u avionu i nismo imali pojma gde idemo. Mislio sam da sam umro i otišao u raj, ali nisam ga baš tako zamišljao. Oboje smo bili zbunjeni neko vreme, a onda sam se setio da sam rezervisao karte za Barselonu. Počeli smo da se smejemo - objasnio je mladić.

Na sreću, Džek je kod sebe imao karticu koju su koristili tokom iznenadnog puta u Španiju, a morali su da kupe i nešto odeće.

U svakom slučaju, to je bilo jedno nezabovarno iskustvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA