≫ 

Sara (22) u venčanici danima plače na grobu svog verenika: Trebalo je da se venčaju, a onda je on poslednji put izašao ispred zgrade (FOTO)

Kaže da je verenik posećuju u snovima. Ističe da ne razgovara sa njom, već da je samo grli

  • 2

Srceparajuće slike devojke koja u venčanici čuči na grobu svog verenika nadomak Nešvila u Tenisiju, tri nedelje nakon njegovog ubistva, potresle su svet.

Sari Baluč (22) je protekli vikend trabao da bude najsrećniji na svetu, jer je planirala da se uda za svog verenika Mohamada Šarifia (24).

Devojka plače na grobu svog verenika Foto: Tanjug/AP

U nedelju je obukla svoju venčanicu boje slonovače i krenula je na grob čoveku koji je bio ljubav njenog života. Ona je plakala na grobu svog verenika okružena članovima porodice koji su se molili.

Sara je trebala da se uda za Mohamada Foto: Tanjug/AP

- Trebalo je da budemo zajedno. Žao mi je Mohamede. Tako mi je žao - rekla je ona. Kada se spremala da krene, majka joj je beli veo zamenila crnim.

Na groblju su joj se pridružili članovi porodice Foto: Tanjug/AP

- Bilo smo tako srećni. Želim da budem sa njim. Zašto moram da čekam? - rekla je ova neutešna devojka.

Mohamad je ubijen 19. februara na parkingu stambenog kompleksa gde je otišao kako bi prodao svoj X boks 1 Damarkusu Vajtu (20), sa kojim se dogovorio preko Fejbuka. Ovaj mladić je sada optužen za Mohamadovo ubistvo.

Sara je taj dan obukla venčanicu Foto: Tanjug/AP

Sara je prva stigla u bolnicu nakon pucnjave, a tamo su je sačekale najgore vesti. Kaže da je verenik posećuju u snovima. Ističe da ne razgovara sa njom, već da je samo grli.

Neutešna devojka plače Foto: Tanjug/AP

Nakon verenikove smrti, Sara je proslavila prvi rođendan bez svoje ljubavi. Međutim, tada je dobila i poklon koji joj je verenik unapred kupio. U pitanju je bio sat Roleks koji joj je obećao dok su bili na odmoru na Havajima.

Sara je nakon smrti verenika dočekala najtužniji rođendan Foto: Tanjug/AP

- Naša ljubav mora da postoji u nekom drugom svetu. U ovom nije mogla, jer je bila previše savršena, da je to bilo neprirodno - rekla je ona.

Sara tuguje za svojim ubijenim verenikom Foto: Tanjug/AP

VIDEO: Rojs King je balkanski kralj Roma

(Telegraf.rs/Dejli Mejl)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA