≫ 

Snimak likvidacije bespomoćnog lava zgrozio svet: Dok je životinja bezbrižno spavala, lovac mu se prikrao i hladnokrvno ga ubio (VIDEO)

Snimak je navodno nastao 2011. godine ali je tek sada počeo da cirkuliše na Internetu

  • 14

Užasni snimak, na kojem se vidi kako lovac prilazi i ubija lava koji spava u Zimbabveu, izazvao je gnev na društvenim mrežama.

Na snimku, koji je navodno nastao 2011. godine ali je tek sada počeo da cirkuliše na Internetu, mogu se videti dva čoveka koja se prvo šunjaju približavajući se životinji, potom je jedan ubija, nakon čega obojica likuju nad učinjenim.

Lav, koji je prethodno mirno spavao na zemlji, pogođen prvim metkom počinje da se pridiže, nakon čega "lovac" ispaljuje drugi metak i ponovo pogađa životinju.

Zadovoljni učinjenim, dva čoveka prilaze mrtvom lavu.

- Lep lav. Divno! - izgovara jedan od njih dvojice.

 

Ovaj snimak, kao i sam čin dvojice "lovaca", potpuno je zgrozio svet. Mnogobrojni komentatori na društvenim mrežama osuđuju kukavičko ubistvo, u tom trenutku potpuno bespomoćne, životinje.

- Kako je čovek jedno podlo biće. Trebalo bi pustiti čopor gladnih vukova u njegovu sobu dok spava - da večeraju! - napisao je jedan od užasnutih komentatora.

Dejli mejl je "lovca" sa snimka identifikovao kao Gaja Gorneja (64) iz Ilinoisa.

Gaj je fotke sa svojim "trofejima" objavljivao na Fejsbuku Foto: Facebook

U intervjuu iz 2015. godine Gornej nije pokazao nikakvo kajanje zbog svog "hobija", koji su u to vreme uključivali ubijanje 70 velikih divljači, kao što su slon, lav, leopard, nosorog i bizon.

Ako se ubistva lavova nastave ovim tempom, ova životinja bi mogla potpuno da nestane do 2050. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • ma

    21. mart 2019 | 03:46

    Ljudska bica od vjekova pa do danas uvjek bili najprimitivnija bica i debili.

  • FANTOM

    21. mart 2019 | 08:47

    Ipak je bog stvorio coveka. Da smo postali od majmuna bili bi manje opasni po sebe a i okolinu. Boze sta smi ti to zgresili da nas ovako kaznjavas?

  • posiden

    21. mart 2019 | 00:26

    IDIOTEEEEEE SRAM TE BILOOO 👎

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA