Finska nudi turistima besplatno letovanje kako bi ljudi naučili da budu srećni (VIDEO)

Nekoliko vodiča je spremno da vam pruži najbolje moguće iskustvo

  • 1

Finska, koja je proglašena za najsrećniju zemlju na svetu, želi da svoju radost prenese i na druge, pa tako ljudima nudi besplatne letnje odmore, kako bi ih lokalci naučili kako da budu srećni.

Tako turistima iz svih krajeva sveta nudi se opcija da "iznajme Finca" kako bi naučili da i oni budu srećni.

Projekat pruža svima priliku da putuju u Finsku i provode vreme sa finskim "vodičima za sreću" u nadi da će njihov opušten, prirodno vođen način života ukloniti stres i nervozu i učiniti ih srećnijima.

- "Iznajmite Finca" je kampanja u kojoj osam običnih Finaca poziva strane posetioce u Finsku da sa njima podele svoja iskustva iz prirode. Finci žele da ponovo učine planetu srećnom! Iznajmljujemo osam običnih Finaca kao vodiča za sreću, koji pomažu stranim posetiocima da se ponovo povežu sa prirodom predstojećeg leta - navodi se u okviru ove kampanje.

Nekoliko vodiča je spremno da vam pruži najbolje moguće iskustvo, a među njima su i Linda i Niko koji će vam pokazati užitke jedrenja, kampovanja i života na ostrvu.

Katja, studentkinja i učiteljica joge, pokazaće vam kako na najbolji način da iskoristite prirodu u gradskom okruženju, dok će vam gradonačelnik Rovaniemija prikazati čari leta tako što će vas odvesti na vikendicu, s vama će brati bobice i igrati društvene igre.

Na njihovoj stranici "Rent a Finn" možete da uradite i test koji će vam pokazati koliko je vaš život trenutno balansiran i možete da pročitate više o vodičima za sreću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Viki

    25. mart 2019 | 21:19

    Ko ce da mi plati put? Bas bih bila srecna da mi neko plati. A posto nemam novca Srbija je moja sudbina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA