Devojka rodila bebu, a mesec dana kasnije dobila nove bolove: Doktori šokirani onim što su videli na ultrazvuku

Ovako nešto se retko događa

  • 2

Arifa Sultana (20) iz ruralnog područja u Bangladešu rodila je bebu krajem februara, ali 26 dana nakon što je njen sin došao na svet morala je ponovo hitno u bolnicu zbog bolova u stomaku. Lekari su tamo ultrazvukom utvrdili da je i dalje trudna, pa da u drugoj materici nosi blizance - još jednog dečaka i devojčicu.

- Bili smo u šoku i jako iznenađeni. Nikada pre nisam videla ovako nešto - rekla je za BBC ginekolog Šila Podar koja je obavila carski rez i porodila zdrave blizance bez komplikacija.

Mlada majka je otišla kući posle četiri dana, 25. marta.

Pošto su Sultana i njen suprug siromašni, ona nikada nije išla na ultrazvuk.

- Pojava dve materice nije toliko retka kako se misli - objasnio je ginekolog Kristofer Ng iz Singapura. Po njegovom mišljenju, najverovatnije su tri jajašca oplođena istovremeno tokom plodnog razdoblja i tako su nastala tri embriona.

Sultana dolazi iz zabačenog sela, a ona i njen suprug jedva da primaju 80 evra mesečno. Ipak, srećni su zbog proširenja porodice.

- To je bilo Božje čudo da su sva moja deca zdrava. Trudiću se najbolje što mogu da budu srećna - rekao je ponosni otac za BBC.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA