Imena na ovoj čitulji otkrivaju najveću tajnu Simpsonovih: Evo po kome su likovi dobili imena (FOTO)

Margaret, koja je inspirisala lik Mardž Simpson, preminula je 2013. godine

  • 2

Iako je Margaret Grejning, majka Meta Grejninga, autora Simpsonovih, preminula 2013. godine, verni fanovi jedne od najpopularnijih crtanih serija ikada tek sada su primetili da se na njenoj čitulji nalaze neka imena koja su im veoma poznata.

Margaret (94), koja je inspirisala lik Mardž Simpson, preminula je u snu pre šest godina. Međutim, čitulja koja je objavljena nakon njene smrti, otkriva koliko se Met oslonio na svoju porodicu kada je stvarao nagrađivanu seriju, piše britanski San.

Čitulja koja puno otkriva Foto: Oregon Live

- Ovo objašnjava puno o Simpsonovima - napisao je jedan fan u komentaru.

U jednom delu članka piše kako je Margaret diplomirala 1941. godine, a onda se udala za druga iz razreda Homera Grejninga, kog je izabrala jer je on najviše zasmejavao.

- Osim Homera, pre nje je preminula i njena najstarija ćerka Peti, koja je umrla u januaru 2013. godine. Iza sebe je ostavila brata Arnolda, decu Marka, Meta, Lisu i Megi, osam unuka i dva praunuka- piše dalje u čitulji.

Jedini član porodice Simpson čije se ime ne ponavlja u porodici autora je Bart, kog je Met imenovao mešanjem slova od reči "brat".

Foto: Wikipedia /Gage Skidmore

Čitulja takođe otkriva da je glupi šef policije u Springfildu, Vigam, dobio ime po Margaretinom devojačkom prezimenu.

- Margaretini roditelji, Met i Ingeborg Vigam, upoznali su se na brodu koji je iz Norveške išao u Ameriku - navodi se u čitulji.

Više puta nagrađivana serija Simpsonovi snimljena je u više od 700 epizoda, a gledaoci rado uživaju u dogodovštinama porodice iz Springfilda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Pedja

    3. april 2019 | 23:56

    Crtani je vrh

  • Ja bre

    4. april 2019 | 02:51

    Kao veoma veliki pratilac Simpsonovih potvrdjujem vasu pricu.inace svi ostali likovi su dobili imena po nazivima ulica.Flanders street,Hibert stdeet itd.inace je serija Simpsonovih bila izuzetno duhovita i smesna dok nije Rimokatolicka crkva umesala prste.Simpsonovi u seriji su bili protestanti do 20-tog serijala.sve posle toga vise nije to to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA