≫ 

Mislili su da umire od raka, a ona ih je prevarila i uzela im više od 52.000 evra: Sada je čeka zaslužena kazna

Njoj je određena kaucija, a pred sudom će se pojaviti 2. maja

  • 2

Jedna žena iz Kenta se tereti da se pretvarala da ima rak, kako bi prikupila oko 52.150 evra od velikodušnih ljudi koji su finansirali njeno lečenje, prenosi The Sun.

Nikol Elkabas (40) je bila pod istragom detektiva koji su ispitivali da li ona stvarno ima smrtonosnu bolest, zbog čega je u onlajn kampanji prikupljala novac.

Ova majka, koja se na televiziji pojavljivala kao komičarka, optužena je 5. aprila po čak šest tačaka da je od februara do avgusta 2018. godine prikupila oko 52.150 evra od donatora.

Njoj je određena kaucija, a pred sudom će se pojaviti 2. maja.

Portparol policije u Kentu je izjavio: "Žena je otpužena da je na pravaru pribavila oko 52.150 evra od donacaja za lečenje bolesti koju nije imala".

Više slika pogledajte OVDE.

VIDEO: Majka zloupotrebila decu za skupljanje pomoći

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Šta ćeš

    12. april 2019 | 08:39

    Bila sam ubeđena da se samo kod nas skupljaju pare za lečenje, i da ima zloupotreba sa novcem za lečenje, ali sad vidim da se to nažalost svuda dešava

  • Duda

    12. april 2019 | 19:05

    Ma idiotkinju strpati u zatvor i da vrati sve pare koje je ,,pokrala, narodu...zbog takvih maloumnika ,sutradan,kad stvarno zatreba nekom pomoc mozda ne moze dobiti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA