≫ 

Uhvatio ženu u prevari, kada je uključenu kameru ostavio kod kuće: Kada je video sa kim se ljubila, ostao je u šoku (VIDEO)

Njih dvoje razveli su se prošle godine zbog ženine nevere. Na snimku se vidi kako u stan ulazi muškarac i počinje da ljubi i grli njegovu ženu

  • 3

Nakon 20 godina braka jedan je Kinez uhvatio svoju suprugu da ga vara i to sasvim slučajno kada je kameru za automobil ostavio uključenu kod kuće, a kada je shvatio sa kime ga vara, ostao je u još većem šoku.

Kamera je uhvatila njegovu suprugu, inače sekretaricu lokalnog disciplinskog nadzornika, u razmenjivanju nežnosti sa muškarcem koji je gradonačelnik grada u kojem su stanovali.

Muškarac je snimak preljube podelio lokalnim medijima kojima je objasnio kako je kameru kod kuće ostavio misleći da je u kvaru.

Snimak je objavio ovaj prevareni suprug poznat samo kao Jang iz grada Mudanjianga na severoistoku Kine, a tvrdi kako je video snimljen u avgustu 2016. godine, piše Daily Mail.

Njih dvoje razveli su se prošle godine zbog ženine nevere. Na snimku se vidi kako u stan ulazi muškarac i počinje da ljubi i grli njegovu ženu. U jednom trenutku otkopčava joj haljinu i ljubi je po grudima.

Prevareni muškarac rekao je kako je bio dobar prijatelj sa gradonačelnikom koji je često dolazio u njihovu kuću. Kaže i da je sumnjao da ga supruga vara, no nikako to nije mogao to da dokaže dok nije uključio kameru, prenosi Večernji.hr.

Kazao je kako je nekoliko puta prijavio neveru lokalnim vlastima, no nikada nije dobio odgovor pa je snimak poslao medijima kako bi privukao pažnju.

Njegova supruga na sudu je rekla kako nije bila u ljubavnoj vezi sa gradonačelnikom i da su samo kolege, a taj trenutak bio je jedini put kada su bili bliski jer je gradonačelnik bio pijan. On je nakon incidenta dao ostavku na mesto gradonačelnika, a slučaj nije želeo da komentariše.

VIDEO: Ove poznate dame prevarile su svoje moćne muževe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Jeca

    15. april 2019 | 14:58

    U normalnim zemljama daju ostavke, a kod nas dobiju vecu funkciju😁

  • Timocanin

    15. april 2019 | 17:42

    Kada bi kod nas muzevi snimali zene I obrnuto ,bilo bi razvoda iz dana u dan sve vise I vise .

  • Xioami

    15. april 2019 | 17:49

    Baš se vidi da je pijan, vidim i ona se otima... 😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA