≫ 

Planirala je da se uda za muškarca kog voli, a onda joj je na slavlje upala policija: Mladoženju su uhapsili, a njoj preti kazna (VIDEO)

Policija je zaustavila njeno venčanje sa muškarcem iz Gambije, jer se ustanovilo da je on ilegalno u Austriji

  • 1

Majka dvoje dece Suzan B. iz Salcburga mogla bi biti optužena da je pokušala da prevari gradske vlasti jer je prećutala da je već u braku.

Naime, ona je htela da se uda za muškarca iz Gambije, iako je već bila udata za muškarca iz Nigerije sa kojim ima dvoje dece.

Policija je zaustavila njeno venčanje sa muškarcem iz Gambije, jer se ustanovilo da je on ilegalno u Austriji. Sada se nalazi u pritvoru.

Vlasti u Salcburgu dobile su informaciju i da se Suzan 2016. godine već udala u Nigeriji. Čekaju kažu, da dobiju potvrdu, pa ženi preti kazna za prevaru.

Suzan se branila da nije znala da taj brak vredi i da nije pokušala da prevari matičnu kancelariju u Salcburgu, prenosi Večernji.hr.

- Mislila sam da prema austrijskim zakonima brak iz Nigerije ne vredi. To je bila samo ceremonija za njegove roditelje. To nije bilo pravo venčanje. Nikakva zvanična dokumenta sa venčanja nisam dobila - rekla je Suzan, piše OE24.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • ljubav je bas slijepa

    16. april 2019 | 00:44

    bas se pitam jel ga voli sto ga voli il ga voli jer se uvjerila da ga ima veceg od onog bivseg za kojeg nije ni znala da se udala?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA