≫ 

Putnici čekali let pet sati, a onda su saznali da je avion otišao bez njih

Oni su na svoje odredište morali da dođu autobusom

  • 0

Putnici avio-kompanije "Izidžet" krenuli su iz Londona u Lisabon, kada su saznali da je jedna pista zatvorena, zbog čega je avion trebalo da sleti u Porto. Kabinsko osoblje zamolilo je sve putnike da se iskrcaju iz aviona dok se ne napuni benzin.

Pet sati kasnije, putnicima je rečeno da je avion otišao bez njih i morali su iz Porta do Lisabona - autobusom, javlja "Dejli mejl". Oni su stigli na svoje odredište sa čak osam sati zakašnjenja.

PR avio-kompanije "Izidžet" rekao je da je let EJU8717 iz Getvika u Lisabon morao da bude preusmeren u Porto zbog zatvorene piste. Tvrdi kako su putnike ostavili u vazduđnoj luci "radi njihovog komfora".

- Zbog zatvorene piste je naše kabinsko osoblje putnicima učinilo više ustupaka nego što je uobičajeno. Dali smo im vaučere za hranu i piće, ponudili im prevoz do Lisabona - tvrdi on, prenosi 24sata.hr.

PR aviokompanije je putnicima dao izvinjenje, uz obrazloženje da je "sigurnost putnika i osoblja najbitnija za njihovu kompaniju", navodi "Dejli mejl".

VIDEO: I on radi sklekove na vratima... aviona dok tovari prtljag

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA