≫ 

Žena videla siluetu Isusa Hrista u plamenu koji je zahvatio Notr Dam. Da li ste i vi to primetili?

Ona smatra da će ovo biti uteha za Francuze, ali i za ceo svet

  • 13

Lesli Rovan iz Škotske čitala je o požaru u Parizu u kojem je delimično izgorela katedrala Notre Dame. Na jednoj od fotografija videla je Isusovu siluetu u plamenu i odmah fotografiju podelila na Fejsbuku.

- Možda me moj razum izdaje, ali ljudi, pogledajte ovo - objavila je Lesli (38) na Fejsbuku zajedno sa zaokruženom fotografijom katedrale. U međuvremenu je objavu izbrisala.

- Kada sam pogledala sinoć fotografiju, zadivila me je. Kad je pogledam, vidim siluetu Isusa. Stvarno vidim čistu sliku - rekla je za Daily Mail i dodala kako misli da će taj prizor utešiti Francuze, ali i svet koji tuguje zbog požara na katedrali.

Podsetimo, veliki požar zahvatio je 850 godina staru katedralu Notr Dam u Parizu. Simbol Francuske i najposećenija turistička atrakcija u toj zemlji gorela je 16 sati pre nego što su vatrogasci u potpunosti ugasili vatru.

VIDEO: Gori simbol Pariza: Veliki požar zahvatio Notr Dam

U katedrali su sačuvani razni religijski artefakti i umetnička dela. Sveštenik Žan-Mark Fournier spasio je iz katedrale u plamenu Hristovu krunu. Ovaj blagosloveni sakrament u Pariz je doneo 1238. francuski kralj Luj IX.

Relikviju su čuvali u ukrašenom zlatnom sanduku u riznici katedrale.

Zanimljivo je da je požar uništio većinu katedrale, ali je veliki zlatni krst ostao je čitav. Francuski predsednik Emanuel Makron rekao je u utorak da će za pet godina u potpunosti obnoviti Notr Dam.

Fotografiju na kojoj je žena navodno videla siluetu Isusa pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Cika Velja

    17. april 2019 | 11:16

    Budite ubedjeni da nije od Boga,nego od zloga...!!!

  • Brana

    17. april 2019 | 10:48

    Vidis Isusa u plamenu?Smanji viski...

  • Tripko

    17. april 2019 | 13:31

    I jeste kada se malo bolje zagleda tacno se vidi nesto kao neki stranac, nije rimljanin ali kao legionar je i vide se neki crni ljudi kao porobljeni i masakrirani, vidi se i zidar, nije rob, slobodan zidar..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA