≫ 

Da li je ovo najneudobniji let ikada? Dvojicu snagatora stavili da sede zajedno, i to u skučenoj ekonomskoj klasi (FOTO)

Niko u avionu nije hteo da zameni sedište s nama, požalio se jedan od njih

  • 7

Većina ljudi koja je ikad letela avionom može potvrditi da let avionom ponekad nije potpuno udoban. Plač beba, turbulencije, premalo mesta za noge... Ipak, dvojica snagatora koji su morali da sede zajedno u ekonomskoj klasi nadmašili su sve kriterijume neudobnosti na letu.

Edi Hol, čiji je nadimak Zver je proglašen najjačim čovekom na svetu 2017. godine, a njegov kolega Brajan Šo tu je titulu osvojio četiri godine zaredom. Zajedno su putovali u Škotsku. Hol je odlučio da iskoristi priliku najbolje što može i fotografisao se zajedno s kolegom kako sede u avionu, a izgledali su kao da im je prilično neudobno.

- Gospođa na ček-in šalteru nam je dala sedišta jedno do drugog na letu iz Londona u Škotsku i niko u avionu nije hteo da zameni sedište s nama. Biste li vi? Da, ne bih ni ja - napisao je Hol.

 

Njegovi obožavatelji su komentarisali ispod fotografije koju je objavio na Instagramu i pisali kako bi se oni vrlo rado zamenili za mesta kako bi mogli da sede pored svojih idola.

- Da! Rado bih zaspala na tvom ramenu - napisala je jedna obožavateljka, dok je drugi napisao: "Pa ovo je nehumano!"

VIDEO: Debeli deda se zaglavio u kolima baba od smeha nije mogla da ga spase

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • car

    22. april 2019 | 09:35

    to sto su se naduli od steroida ne znaci da treba da sede u biznis klasi!

  • Snooker

    22. april 2019 | 11:18

    Haha

  • sarky

    22. april 2019 | 10:08

    Mozda je najneudobniji ali je svakako najmirniji! Voleo bih da vidim budalu koja bi se usudila da pravi nered u avionu pored ove dvojice! Brzo bi taj/ta skupljao/la zube sa patosa!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA