≫ 

Tramp proveo Uskrs sa porodicom na Floridi: Melanija blistala u cvetnoj haljini, a Tifani pored svog dečka nije skidala osmeh sa lica (FOTO) (VIDEO)

Posle crkve, porodica je imala svečani ručak u Mar-a-Lagu, u predsednikovom privatnom klubu na Floridi, koji se i Južna Bela kuća

  • 5

Predsednik SAD Donald Tramp prisustvovao je juče uskršnjoj crkvenoj službi zajedno sa prvom damom Melanijom Tramp i ćerkom Tifani Tramp u Vest Palm Biču, prenosi Dejli Mejl.

Par je prisustvovao službi u crkvi u kojoj su se i venčali 2005. godine.

Prva porodica je doputovala na Floridu u četvrtak Foto: Tanjug/AP

Tramp čestitao je juče Uskrs američkim vernicima koji ga slave po Gregorijanskom kalendaru, poručivši da "nikada nije bio srećniji", a razlog tome je što Americi "tako dobro ide".

Zanimljivo je da je u poruci Amerikancima na Tviteru o SAD govorio kao o "vašoj zemlji".

Tramp je novinarima poslao poruku Foto: Tanjug/AP

- Srećan Uskrs! Nikada nisam bio srećniji niti zadovoljniji zato što vašoj zemlji tako dobro ide, s ekonomijom o kojoj priča ceo svet i koja može da bude snažnija nego ikada. Želim vam sjajan dan! - napisao je Tramp na ovoj društvenoj mreži.

Posle crkve, porodica je imala svečani ručak u Mar-a-Lagu, u predsednikovom privatnom klubu na Floridi, koji se i Južna Bela kuća.

Bio je društvu supruge Melanije i ćerke Tifani Foto: Tanjug/AP

Melanija Tramp je ponovo oduševila javnost svojom odevnom kombinacijom, a svi su se složili da joj haljina sa cvetnim dezenom savršeno pristaje.

Haljinu sa cvetnim dezenom je nosila i mlada Tifani. Ona je na Floridu povela i svog dečka Majkla Boulosa.

Postala im je tradicija da Uskrs provode u Mar-a-Lagu Foto: Tanjug/AP

Američka prva porodica gotovo svake godine provodi uskršnje praznike u Mar-a-Lagu.

Trampovi su u četvrtak stigli na Floridu, a u Vašington su se vratili u nedelju. Danas bi trebao da se održi svečani događaj u Beloj kući povodom Uskršnjih praznika, prenosi Dejli Mejl.

Tramp i Melanija su se i venčali u ovoj crkvi Foto: Tanjug/AP

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA