≫ 

Nemica (41) tvrdi da je rođena u pogrešnom telu i da je sirena: Kupila je rep za 1.400 evra, a najviše voli da provodi vreme pod vodom (VIDEO)

Svoje ćerke već je upisala na poseban kurs za sirene na koji je i ona išla

  • 7

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели 🧜🏻‍♀️A REAL ARIEL🧜🏻‍♀️ (@roseherzengel) дана

Hajdrun Bart (41) iz Nemačke tvrdi da je rođena u pogrešnom telu i da je zapravo sirena. Svoje slobodno vreme provodi plivajući u jezerima, ali kada dođe u javni bazen - spasioci joj ne dozvoljavaju da pliva u njemu sa repom koji je platila 1.400 evra.

- Ne smem da plivam u javnim bazenima, kažu da je zbog mog repa to opasno, iako im obećam da ću biti jako oprezna. Malo me je to razočaralo - rekla je ona, javlja Mirror.

Ova majka tri ćerke, Milene (11), Silene (9) i Roselene (5) zaljubila se u Arijel iz "Male sirene" kada je bila devojčica. Volela je da zamišlja da umesto nogu ima rep. Tokom leta 2016. godine sakupila je dovoljno novaca da naruči i kupi rep posebno dizajniran za nju. Platila je 1.400 eVra. Tada je počela vodi svoj "dupli život".

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели 🧜🏻‍♀️A REAL ARIEL🧜🏻‍♀️ (@roseherzengel) дана

Prisećajući se svog detinjstva, Hajdrun kaže da je na vratima svoje sobe imala veliki crtež sirene Arijel koji je sama napravila. Pretvarala se da je i ona Arijel jer su imale sličnu boju kose.

- Kad sam malo odrasla učlanila sam se u dramsku grupu i u jednoj predstavi glumila sam sirenu koja upoznaje mornara. Imala sam haljinu koja je ličila na rep - ispričala je.

- Vreme je prolazilo, već sam imala svoju porodicu. Tad su moje ćerke imale dve i četiri godine, bile su potpuno lude za sirenama - objasnila je Hajdrun koja se oseća da je zapravo sirena, zarobljena u pogrešnom telu.

- Čak i činjenica da sam gluva mi ukazuje na to da bih trebala da živim u moru. Već imam crvenu kosu kao Arijel, mislim da čak i izgledam malo kao ona. Obožavam da budem u vodi, jako me to raduje. Ne mogu zamisliti da živim bez toga - kaže ona.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели 🧜🏻‍♀️A REAL ARIEL🧜🏻‍♀️ (@roseherzengel) дана

Svoje ćerke već je upisala na poseban kurs za sirene na koji je i ona išla.

- Moj život je bolji. Samim tim što moram stati u svoj rep moram biti u odličnoj u formi. Moram držati dah pod vodom što duže nogu, zbog čega se stalno moram baviti sportom, dobro jesti, naspavati se i generalno da živim zdravim životom.

Priznaje kako ponekad nije lako sve stvari koje ima za "sirenu" pospremiti, ali voli svoj rep da odloži ispod kreveta jer je miris mora ili bazena uspava. Hajdrun bi volela da se zajedno sa suprugom i decom, preseli u kuću pored mora, ili da kupi kuću sa bazenom. Srećna je jer je njena porodica podržava.

Za potpuni "izgled sirena" treba joj oko sat vremena spremanja.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели 🧜🏻‍♀️A REAL ARIEL🧜🏻‍♀️ (@roseherzengel) дана

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA