Osvojio je 768 miliona dolara u igri na sreću i postao paranoičan: Imate osećaj da vas ceo svet juri

Mladić je opisao šta proživljava otkad je dobio ogromnu sumu novca

  • 4

Manuel Franko, 24-godišnjak iz američke savezne države Viskonsin, osvojio je 768 miliona dolara u igri na sreću "Pauerbol", što je treća najveća isplata u istoriji SAD.

- Počeo sam da ludim. Pogledao sam u brojeve i poklapali su se. Srce je počelo da mi lupa, osetio sam vrućinu. Počeo sam da vičem - rekao je Franko za AP.

Kako kaže, dao je otkaz, rekavši da jednostavno ne može da nastavi da radi.

Odlučio je da odabere jednokratnu isplatu, umesto da mu se novac uplaćuje na rate, a dodaje da se nada da će dati novac i u dobrotvorne svrhe. Zbog toga što je odabrao jednokratnu isplatu, biće mu isplaćeno 477 miliona dolara.

Spreman je, ističe Franko, i da ljudima koji dolaze da mole za novac kaže ne.

Po zakonu američke države Viskonsin, pobednici na lutrijama ne mogu da ostanu anonimni. Franko je rekao da je nakon što je osvojio novac postao paranoičan i sakrio je nagradni listić u sef.

- Postao sam paranoičan, kao kada imate osećaj da vas ceo svet juri. Svaki dan sam mislio da je iza mene. Teško je da živite svoj život kada imate listić koji svi žele - rekao je Franko.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Brana

    24. april 2019 | 09:52

    Podeli ti to sa mnom i bice ti upola lakse,barem polovina njih iz tvoje glave ce prestati da te juri a ako ti je i to mnogo gurni sve ovamo a ja cu ti davati dzeparac kad god zatrazis i bices miran..

  • Tiši

    24. april 2019 | 09:36

    Ma cini ti se.

  • Danijel

    24. april 2019 | 23:42

    NADA se da će dati i u dobrotvorne svrhe?!?!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA