≫ 

Ovu fotografiju ruke je lajkovalo pola miliona ljudi, a sve zbog jednog detalja koji je sve oduševio (FOTO)

Mnogi ljudi su bili dirnuti ovom objavom

  • 3

Tviteraš Dominik Apolon prikupio je više od pola miliona lajkova za fotografiju svoje ruke sa flasterom na njoj. Mnogi su se na prvi pogled zapitali zbog čega.

Međutim, Dominik je prvi put u životu naišao na flastere u tonu svoje kože. Prvi put u životu na telo je stavio flaster koji se nije isticao na njegovoj koži.

- Trebalo mi je 45 putovanja oko Sunca, ali prvi put u životu znam kako je na sebi imati flaster u boji kože. Na prvoj fotografiji ga jedva možete i uočiti. Stvarno, jedva suzdržavam suze - napisao je Dominique, a njegova je objava oduševila mnoge.

Kasnije je dodao: "Nije da nisam znao da postoje ovakvi flasteri, samo nisam očekivao ovakvu navalu emocija u trenutku kad sam video kako se uklapa", prenosi Index.hr.

Ispod njegove objave javili su se mnogi koji su shvatili zašto ga je ovaj trenutak toliko taknuo, pa su dodali da su upravo takve sitnice poput flastera kod njih kao dece stvarali svesnost o rasi.

- Sećam se da sam uvek pitala mamu zašto je flaster baš te boje - dodala je jedna tviterašica, a Dominik je za poređenje dodao i fotografiju svoje ruke s prozirnim flasterom.

U raspravu se uključio i glumac Džon Bojega i napisao je sledeće: "Da! Na setovima, gde se često posečemo, pa moraju da nam boje  flastere u smeđu boju", napisao je on.

VIDEO: Ukrotitelja zmija u Indiji ujela kobra, ruka mu je jeziva ali preživeće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Cika Velja

    26. april 2019 | 09:37

    Ziv ti meni bio,ali ima i ovakvih kao ja koji su jedva ukopcali o cemu je rec,jer mi nikad nije padalo ni na kraj pameti da ljude odvajam po boji koze! Ali mi je drago zbog tebe!!!

  • V

    26. april 2019 | 09:24

    Nebuloze!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA