Crnogorka u stanu pronašla bele čarape s plavim i crvenim koncem: Ljudi tvrde da je crna magija (FOTO)

Nemojte paliti, bacite u vodu koja teče, reku neku, potok, iza leđa i ne okrećite se, jedan je od saveta koje je dobila

  • 7

Fotografija belih čarapa u koje je upleten crveni i plavi konac zbunila je članove Fejsbuk grupe "Podgorički vremeplov" koje je jedna devojka zamolila za pomoć u tumačenju ove pojave. 

- Poštovani, zamolila bih Vas da objavite ovu sliku. Puno ovakvih stvari sam našla u stanu, sakrivenih. Crveni i plavi konac upleten u nepoznate čarape sa unutrašnje strane. Ako neko zna o čemu se radi? Strašno je jezivo i ovo je u Pljevljima - napisala je ona.

Usledila je salva komentara od kojih su neki bili duhoviti, neki praktični, a neki su ovu pojavu objasnili crnom magijom i dali recepte kako da se njeno dejstvo poništi.

Ovo su neki od komentara: 

Komentari, Foto: Facebook/Podgorički vremeplov

- Sve to zapali, ceo dom okadi i ne brini

- Crveno Plavo Belo, te se neki Srba našalio malo

- Vama spasa nema, da je jedna boja konca imala bi šanse, ovako na žalost nikakve

- Moraš ovako, uzmeš pramen svoje kose, jedno osrednje veličine pseće govance, po parče zelenog, žutog i plavog konca i to sve zamotaš u foliju i zavežeš dlakama sa repa od kobile da to dobro drži. Onda to sve staviš u parče trulog drveta i pođeš do najbliže reke, ali da je dobro nabujala, sve to ostaviš na obali, a ti skočiš u vodu da te ponese i ne boj se. Hajde jadna, udri brigu na sekiraciju, ili tako nešto, a ovo gore 100 odsto pomaže.

- Nemojte paliti, bacite u vodu koja teče, reku neku, potok, iza leđa i ne okrećite se. Nikad se ne zna. Koliko god se narod sprdao, svašta se radi danas.

- Ako budeš išla kod ovih raznoraznih vračara, travara, bravara i ostalih, posle toga obavezno kod psihologa. Ako nije tvoje, baci u smeće i opušteno

- Zapali to, nikad ne znaš jel taj neko imao gljivice

- Prodajte stan za 4.500 evra, pod hitno. Magija će se preneti na novog vlasnika, čim plati porez na nepokretnost.

- Ako brat i ja imamo iste čarape onda majka ovako pribelezi čije su čije 

- Ovo nimalo nije smešno već je neko pokušao nabaciti crnu magiju na ovaj način

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Sssssss

    29. april 2019 | 14:15

    Cim su carape nepiznate osobe,zapali. Veruj u Boga i ne mogu vam nista.Ako je neko stavio to kao magiju,to je neko ko ti dolazi u kucu.

  • Js

    29. april 2019 | 13:37

    ONA sam ja, osudjena na patnju i ljubav sa osmehom na licu u nadi za boje sutra.

  • Js

    29. april 2019 | 12:30

    To se zove psiholosko ubijanje. Treba verovati samo u Boga i ici u crkvu. Jer kada nam se nesto lose desi, i to je od BOGA . A ne od glupavih ljudi. Netreba nista kopati, ni biti radoznao, treba samo ziveti. Jer svi se mi ucimo kroz nasu zivotnu skolu. Licno upropasti zivot zbog jedne plasticne case... iz radoznzlosti, i ogresi se opako. Pa sada krivim samo sebe, i molim boga da mi oprosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA