≫ 

Nakon četke za ribanje, u prodaji toalet papir sa Trampovim likom: Može se kupiti u dve boje, a kažu da su rolne baš mekane (FOTO)

Toalet papir prodaje se uz poznati slogan

  • 2

Predsednik Sedinjenih Američkih Država Donald Tramp nije baš najomiljenija ličnost u svetu. Dokaz za to mogla bi biti prodaja toalet papira s njegovim likom, ali i četke za wc šolju.

Na prodajnoj stranici Amazon možete kupiti toaletni papir s Trampovim likom, a prodaje ga Gangster uz slogan "Make Toilet Paper Great Again" (napravite toalet papir ponovo velikim), prenosi Klix.ba.

Donald Tramp, toalet papir Foto: amazon.com

- Na toalet papiru odšampano je Trampovo lice u boji. Meke i apsorbirajuće Trampove rolne: troslojne, 200 listova po rolni. Može vam poslužiti kao poklon, ili kao običan toaletni papir! - piše u opisu artikla.

Prodavač je dodao i da se Trampov toaletni papir proizvodi u Kini, a možete ga kupiti u klasičnoj crno-beloj boji i u boji. Pakovanje od tri rolne papira košta 13 dolara.

A toaletni papir možete uskladiti i s četkom za wc koja se u prodaji pojavila krajem prošle godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Zoran

    9. maj 2019 | 21:40

    Naslov mog teksta bi mogao da bude "Drpili nam ideju"! Moj drugar Jerko i ja smo devedesetih godina štampali onaj cik-cak toalet papir sa likovima Bila i Hilari i sa Blerom i delili na pijaci u bloku. I danas mi je žao što nismo sačuvali bar jedan paket odštampanog toalet papira barem za uspomenu a i kao dokaz. A u vreme bombardovanja smo dodali i Blera i ono đubre kobajagi Jevrejku Madlen (pravi Jevreji su nam davali podršku u vreme bombardovanja i to isto delili na istoj pijaci i to nam je bila duševna hrana da sa njima narod briše d..e. Na žalost mog drugara više nema ali evo ja se sećam i to vama svima prenosim i ponavljam da mi je žao što barem jedno pakovanje nisam sačuvaop da mogu da ga slikam kao dokaz!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA