≫ 

Britanka se kladila da će se nova kraljevska beba zvati Arči, pa na tome zaradila čak 21.000 evra

U ponedeljak su Megan Markl i princ Hari dobili sina koji je sedmi u redu za nasleđivanje britanskog prestola

  • 1

Tokom cele trudnoće vojvotkinje od Saseksa Megan Markl (37), Britanci su se kladili na pol, ime, datum rođenja kraljevske bebe... Kvote su bile visoke, a jedna srećnica je uložila 140 evra da će se Meganina i Harijeva (34) beba zvati Arči, prenosi Daily Mail.

Zbog kraljevske prinove žena, čiji se identitet nije otkrio, obogatila se za čak 21.000 evra. Unuk žene koja je dobila na kladionici zove se upravo Arči, kao i novi član kraljevske porodice i svoju dobit planira da čuva za unuka.

- Na ime Arči uložila sam novac jer se tako zove moj unuk koji je, zapravo, rođen na isti dan kao i "princ". Mislila sam da će biti zabavno ako se opkladim i da će mi moj Arči doneti sreću - objasnila je dobitnica.

- Ovo je jedno od najvećih iznenađenja u kraljevskoj istoriji klađenja - rekao je vlasnik kladionice Koral, prenosi 24sata.hr.

Podsetimo se, u ponedeljak Megan Markl i princ Hari su dobili sina koji je sedmi u redu za nasleđivanje britanskog prestola.

megan markl, princ hari, arči harison, kraljica elizabeta II Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA