HBO i Deneris objasnili odakle Starbaks šolja u "Igri prestola" i nasmejali sve (FOTO)

Inače, Starbaks je objavio da im je greška u "Igri prestola" donela oko 2.3 milijarde dolara u besplatnom reklamiranju. A da to čak i nije bila njihova šolja

  • 0

Samo astronauti, ljudi u komi i oni koji su se protekle nedelje krili ispod kamena nisu čuli za Starbaks kafu u 4. epizodi serije "Igra prestola".

Bilo da se tu našla slučajno ili je reč o namernom plasmanu proizvoda, kartonska šolja naljutila je fanove širom sveta. Šolja je u međuvremenu digitalno uklonjena iz scene, ali ne pre nego što je HBO objasnio otkud se ona tu našla. 

- Vesti iz Zimovrela: Late koji se pojavio u ovoj epizodi bio je greška. Deneris je naručila biljni čaj - objavili su oni na Tviter kanalu "Igre prestola".

Od njihove šale bila je bolja samo ona koju je objavila Emilija Klark, glumica koja igra targarijensku kraljicu. Ona je objavila sliku sa snimanja, na kojoj drži jednu sličnu šolju, a nosi istu haljinu kao i u pomenutoj sceni.

Na slici su ona i Piter Dinkledž (Tirion Lanister) u zagrljaju Džejsona Momoe (kal Drogo), čiji je lik ubijen još u prvoj sezoni "Igre prestola". Emilijin duhoviti komentar napisan je arhaičnim engleskim jezikom, koji podseća na govor junaka iz renesansnih drama.

- Da li sam ovde naišla na istinu? Onaj koji nosi šolju ne pije Starbaks čaj... o i ovo nije spojler, samo izgubljena lutalica koji dolazi kući na jednu šolju usred snimanja... - napisala je ona, tagovala Momou i dodala da je od njegove vatre njena kosa poplavela.

Inače, Starbaks je objavio juče da im je greška u "Igri prestola" donela oko 2.3 milijarde dolara u besplatnom reklamiranju. A da to čak i nije bila njihova šolja, već obična kartonska čaša sa automata koji je na setu.

Ipak, ovo nije jedina greška u 4. epizode ove sezone. Čak se i u toj istoj sceni krije jedno pogrešno pitanje i dva stranca maskirana u Divljane.

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA