≫ 

Megan Markl objavila preslatku fotku sina na svoj prvi Dan majki, a ispod nje je ostavila poruku za sve mame (FOTO)

Fotografija je osvanula na zvaničnom Instagram profilu vojvotkinje

  • 2

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl danas je proslavila svoj prvi Dan majki, i to samo šest dana nakon porođaja, a tim povodom objavila je simpatičnu fotografiju sina Arčija. Fotografija nožica malog dečaka u rukama majke Markl osvanula je na zvaničnom Instagram profilu vojvotkinje i vojvode od Saseksa koji je odnedavno aktivan.

U opisu fotografije ostavljena je čestitka svim majkama.

- Danas odajemo počast svim majkama - onima iz prošlosti, onima iz sadašnjosti, budućim majkama i onima koje su izgubljene, ali nikada zaboravljene. Poštujemo i slavimo svaku od vas. Danas je Dan majki u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi, Australiji, Novom Zelandu, Južnoj Africi, Keniji, Japanu i nekoliko zemalja širom Evrope - piše u postu.

Na kraju objave ostavljeni su i stihovi pesme "Lands": "Moja majka bila je moja prva zemlja, prvo mesto na kojem sam živeo".

Markl prve dane majčinstva provodi u kraljevskoj kući u Vindsoru. Kada su Megan i princ Hari predstavili Arčija javnosti prošle nedelje, vojvotkinja je kazala kako je već impresionirana ponašanjem malog dečaka.

VIDEO: Prvi snimak kraljevske bebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Trange-frange

    12. maj 2019 | 17:53

    Povraca mi se kada vidim ovakve naslove! Srbe to ne zanima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA