Rumunske vračare se crnom magijom bore protiv korumpiranih političara: Spremaju posebnu supstancu pred evropske izbore (VIDEO)

Belom magijom prosvetle um političara, ali ako je korumpiran, onda ga čeka crna magija - zatvor ili bolest

  • 1

Dok se Rumuni spremaju da izađu na izbore za Evropski parlament, grupa samoproklamovanih vračara radi iza zatvorenih vrata kako bi osigurale to da mesta u parlamentu dobiju pravi kandidati.

U razgovoru za "Euronjuz" jedna od njih Mihaela Minka rekla je da radi na grupnom ritualu pred izbore zakazane za 25. maj kako bi prosvetlila svest kandidata koji bi onda donosili najbolje odluke za rumunski narod.

- Spremamo veoma jaku supstancu za 25. maj, koju će moje ćerke da nose i bacaju po zgradi rumunske vlade. Začarana vodica će da prosvetli i razbistri um političara kako bi oni donosili dobre odluke za Rumune - rekla je ona.

Vračare, ili "veštice" kako ih neki zovu, svoje rituale izvode u ponoć, sumrak ili dok zalazi sunce od 9. maja kako bi stvorile svoju "magičnu supstancu".

Rekle su da smesa u sebi sadrži "trafove životinja, sveća i cveća".

Iako Minka obično pomaže kada su u pitanju ljubavni ili finansijski problemi, nedavno se okrenula ka problemima u državi. Pridružila se mreži rumunskih vračara kako bi proklele rumunske političare koji su korumpirani.

- Izvele smo dva specijalna rituala nad rumunskim političarima: Ritual bele magije kako bi prosvetlili njihove umove da se bore za rumunski narod i rade dobre stvari. Tu je i ritual crne magije za političare koji ne održe svoju reč, pa će sad imati probleme. Ako hoće da rade protiv Rumuna, da kradu, da povedu zemlju u siromaštvo, onda će oni da odu u zatvor ili će imati zdravstvene probleme. Radićemo u ime dobra. Naša crna magija pogodiće one koji ne žele dobro narodu Rumunije - rekla je ona.

Vračarenje ima daleku istoriju zemljama Istočne Evrope. Rumunska vlada je 2015. godine uvela poreze na bavljenje ovim poslom.

Vračare iz Rumunije

Printscreen/Youtube/Euronews

Minka i njene ćerke koriste takođe magiju interneta kako bi svoje usluge pinudile krijentima širom sveta.

- Ljudi kojima je potrebna naša pomoć treba da nam pošalju svoje fotografije i imena jer su na velikoj udaljenosti od nas - navela je ona, dodajući da rituale može da obavi i preko Fejsbuka.

Pogledajte video: Mi smo išli po benzin u Rumuniju, a pogledajte šta rade ovi likovi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA