≫ 

Emitovano prvo gej venčanje u crtanom filmu: Posle ove epizode počeo je pravi mali rat roditelja (VIDEO)

22. sezona crtanog filma "Artur" započela je epizodom sa venčanjem

  • 9

Crtani film "Artur" veoma je popularan među decom, međutim, epizoda kojom je započela najnovija sezona, sadrži i scenu gej venčanja, pa je tako ovo animirano ostvarenje dobilo i čitav spisak kritika.

"Artur" je crtani za decu koji se najduže emituje u SAD. Epizodom sa gej venčanjem započela je 22. sezona. U sceni se venčavaju Arturov nastavnik Gospodin Ratbrn i još jedan muškarac.

Radnja epizode odnosi se na to da deca iz odeljenja istražuju ko bi mogla da bude nastavnikova mlada. Međutim, kada se pojave na ceremoniji vide da mlade uopšte nema.

Roditelji koji su zajedno sa decom juče odgledali epizodu imali su oprečne reakcije. "Artur" - crtani u kom glavnu ulogu imaju životinje namenjen je za decu uzrasta između četiri i osam godina.

- Deca u crtaću su malo iznenađena, ali nonšalantno prihvataju celu stvar. U stvarnom svetu, naša deca su bila šokirana i zbunjena - napisala je žena.

- Vau, nisam videla da se ovo sprema. Čestitam, gospodina Ratbrn - navodi jedna korisnica Tvitera.

- Pre nego što sam legao da spavam juče odgledao sam epizodu Artura, gde se venčava Gospodin Ratbrn. Epizoda je bila predivna. Drago mi je da serija i dalje postoji posle ovoliko godina - navodi drugi.

Ipak, nisu svi bili baš srećni zbog epizode.

- Cela ova stvar je haotična. Mislim, uvek sam nekako znala da je gej, ali deca su premala da bi razumela te stvari. Pustite ih da sami shvate - navela je jedna "tviterašica".

- Artur je crtani za decu uzrasta od 4 do 8 godina. Sećam se kad deci nismo stavljali na teret seksualnost... i sad se ljudi pitaju zašto ima ovoliko slučajeva seksualnog zlostavljanja - navode na Tviteru.

Pogledajte video: Našli smo pravog Mlatu iz crtanog filma "Vitez Koja"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA