≫ 

Kraljica Elizabeta II traži osobu koja će biti zadužena za društvene mreže: Evo koliku platu nudi i gde kandidati mogu da se prijave

Palata traži kandidate sa prethodnim iskustvom u upravljanju društvenim mrežama koji su inovativni i kreativni, i imaju dobre veštine pisanja i fotografisanja

  • 0

Bakingemska palata zapošljava osobu koja će biti zadužena za digitalne komunikacije, odnosno osobu koja bi bila zadužena za upravljanje društvenim mrežema kraljice Elizabete II, prenosi Time.

- Nezavisno od toga šta pokrivate, moraćete da se pobrinete da naši digitalni kanali dosledno podstiču zanimanje ljudi i dopru do čitavog spektra publike - napisali su u opisu zahteva.

Palata traži kandidate sa prethodnim iskustvom u upravljanju društvenim mrežama koji su inovativni i kreativni, i imaju dobre veštine pisanja i fotografisanja.

Veštine produkcije videozapisa takođe su navedene kao "vrlo poželjne". Ovo je vaša prilika da upotrebite svoju digitalnu ekspertizu na najbolji mogući način.

Kraljica Elizabeta II

Foto: Tanjug/AP

Posao nudi i brojne pogodnosti: 33 dana godišnjeg odmora, kao i besplatan ručak, sa sedištem u Bakingemskoj palati. Osoba koja bude radila ovaj posao, imaće radno vreme od 40 sati nedeljno.

Plata će iznostiti oko 34.207 evra godišnje (oko 2.851 evro mesečno). Rok za prijavu je 26. maj, a svi zainteresovani kanditati mogu da se prijave putem sajta kraljevske palate ili putem LinkedIna (ovde se prema pisanju svetskih medija već prijavilo 200 kandidata), foxbusiness.com.

Uz nedavno lansirani Instagram nalog za Megan, vojvotkinju od Saseksa i princa Harija, popularnost dobija i princ Vilijam, a vojvotkinja od Kembridža će takođe dobiti svoj kraljevski nalog.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA