Objavljeno 20 novih fotografija kraljice Tajlanda: Pozira u uniformama i izgleda moćno, a mnogi veruju da je na slikama korišćen fotošop (FOTO)

Kraljica Suthida je rođenja 3. juna 1978. godine, pa će Tajland taj dan proslavljati kao nacionalni praznik

  • 0
Queen Suthida Foto: Profimedia

Palata tajlandske kraljevske porodice je objavila seriju fotografija nove kraljice koja je pozirala u raznim odevnim kombinacijama, prenosi Dejli Mejl.

Nova kraljica Tajlanda Suthida (40) udala se 1. maja ove godine, za kralja Maha Vajiralongkorna (66), poznatijeg kao Kralja Ramu X.

On je otvoreno saopštio svoju nameru da Suthida bude njegova kraljica, a ona je titulu dobila tri dana posle venčanja na njegovom krunisanju.

U slavu svog venčanja, par je podelio 20 novih fotografija kraljice u različitim odelima, od vojne uniforme do formalne garderobe.

Queen Suthida Nove fotografije su privukle veliku pažnju Foto: Profimedia

Stručnjaci smatraju da je većina fotografija fotošopirana kako bi se kraljica bila upečatljivija na njima, prenosi stil.kurir.rs.

Fotografije koje prikazuju kraljicu u vojnoj uniformi, prikazuju i bedž sa imenom, kako bi sve bilo autentično iako sama kraljica nema vojni čin.

Kraljica je pre udaje radila kao stjuardesa, gde je i upoznala sadašnjeg kralja Tajlanda. Od 2013. godine je deo kraljevske garde i postala je deo kraljevog ličnog obezbeđenja.

Tajland kralj Ona je pre udaje radila kao stjuardesa Foto: Tanjug/AP

Njen muž, kralj Vajiralongkorn, koji iza sebe ima tri propala braka i jedno dete, a postao je kralj nakon očeve smrti, oktobra 2016. godine.

Kraljica Suthida je rođenja 3. juna 1978. godine, pa će Tajland taj dan proslavljati kao nacionalni praznik.

tajland, kralj, žena, supruga, venčanje, svadba Venčanje kralja i kraljice Tajlanda Foto: Tanjug/AP

Više fotografija pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA