Tifani je čekala da poleti sa aerodroma, a kroz prozor aviona zabeležila je snimak o kom će se dugo pričati (VIDEO)

"Svaki put kad uradim nešto slično, ugledam telefone koji me snimaju iz aviona", rekao je Lu

  • 0

Lu Vailu (23), nosač prtljaga na aerodromu u Honoluluu na Havajiima, oduševio je putnike koji su čekali poletanje, tako što je izveo spektakularan ples posle čega je postao internet senzacija.

Lu koji radi na međunarodnom aerodromu u prestonici ove zemlje oduvek je želeo da postane denser, a svoje plesne sposobnosti ponekad demonstrira i pred putnicima.

Simpatični mladić postao je zvezda na internetu zahvaljujući izvesnoj Tifani Gatanis, koja je zabeležila snimak kako Lu pleše pored njenog aviona i postavila ga na društvene mreže.

Kada je uočio da ga devojka iz letelice snima, nastavio je da se sve više da se trudi i zabavlja putnike, što je, prema rečima Tifani, izazvalo smeh i ovacije u avionu.

- U tom trenutku sam završavao sa smenom, utovarao sam poslednju turu prtljaga, pa sam bio raspoložen onako kako prikazuje video - istakao je Lu Vailu, nakon što je njegov ples pregledan više od 500.000 puta, prenosi "Dejli Mejl".

- Svaki put kad uradim nešto slično, ugledam telefone koji me snimaju iz aviona - rekao je.

Lu kaže da je naučio da pleše tako što je gledao snimke profesionalnih plesača na Instagramu i vežbao ispred ogledala u teretani.

Iako želi da bude profesionalni plesač, rekao je medijima da ne bi imao ništa protiv ni da dobije unapređenje i postane stjuard, kako bi mogao da plati račune.

Ako to postane, obećava da će plesati u avionu i zabavljati putnike.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA