On je od nje stariji 28 godina, a smuvali su se kada joj je bilo samo 16: Imaju dvoje dece, i ne smeta im što ga svi zovu "pedofilom" (FOTO) (VIDEO)

On je osetljiv kao veliki plišani meda, kaže srećna supruga i majka

  • 8

Endi Telford (47) bio je optužen da je "pedofil" i "progonitelj" nakon što se zaljubio u ćerku svoje prijateljice pre tri godine. Bet je tada imala samo 16.

Kada su započeli vezu Endi je imao 44, a Bet 16 godina. On je bio prijatelj njene majke. Kako je okolina iz zapadnog Velsa saznala za njihovu ljubav, svi su ga prozivali da je pedofil i progonitelj, a mnogi su njihove fotografije opisali kao "odvratne".

- Mi smo srećna porodica, ali u to vreme nisam znao da bi me Bet prihvatila, da bi ona želela da sam zauvek njen čovek. Brinuo sam o tome šta će ljudi da misle. Razlika između 16 i 44 je velika - rekao je Endi.

Andy Telford, ljubavni gap Ne smeta im razlika u godinama Foto: Facebook/Andy Telford

Gledaoci Kanala 5, na kome je prikazana reportaža o njihovoj vezi, bili su zgranuti.

- Od toga što je ona, kada je napunila 16, odlučila da njihovo prijateljstvo "odvede na viši nivo", meni se povraća - tvitovao je jedan gledalac.

- Vi veličate to što se odrasli čovek smuvao sa tinejdžerkom. Odvratnoooo - dodao je drugi.

- Ovo je ludo. Rekao bih da su nju spremali za ovako nešto. Zašto to zovemo "ljubav sa razlikom u godinama"? Zašto to veličate srećnom muzikom? Cela stvar je čudna- zaključio je treći.

No, takvi komentari Bet i Endija, koji zajedno imaju dvoje dece, urasta 1 i 2 godine, ne zanimaju.

- Razlika u godinama mi ne smeta. Nikada nije. Ne vidim ga kao starijeg čoveka ili svoga "tatu". On je osetljiv kao veliki plišani meda. Uvek sam želela porodicu i shvatila sam da je Endi savršen čovek za tako nešto - rekla je Bet.

Šta vi mislite o ovome? Da li je razlika od 28 godina u redu?

(Telegraf.rs/The Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • A

    29. maj 2019 | 13:09

    Ma gde moze biti normalno.

  • Maki

    29. maj 2019 | 00:43

    Kuda plovi ovaj brod? Na sve to,šta im je sa zubima???

  • Čika delija momak

    29. maj 2019 | 01:19

    Pa skoro pa taman, ja bih to zaokruzio na 30. Da su se npr upoznali kad je on imao 40 a ona 10, pa bili simpatija jedno drugom do njegove 44. iliti njene 14e, pa onda prvi poljubac kad napuni 15, sa 16 vec polako zatrudni i Bog da je vidi... Bude primer deci i vec sa 30 bude baba, milina... 🍻😎💪😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA