Letnji posao iz snova: Diznilend u Parizu traži nove prinčeve i princeze, a potrebno je da ispunite samo dva mala uslova (FOTO)

Ako mislite da bi bila savršena Pepeljuga, Elsa ili Bel, Pariz na vas čega ovog leta

  • 1

Diznilend u Parizu traži nove princeze i prinčeve da rade u njihovom parku snova ovog leta. Potrebno im je oko 50 novih ljudi da glume Pepeljugu, Elsu, Bel i druge omiljene junake iz crtaća, ne samo princeze, već i prinčeve.

Dve odvojene audicije biće održane 8. juna i trajaće ceo dan.

Prva audicija je za muškarce i žene koji liče na crtane likove, a za njih postoje veoma jasni uslovi po pitanju visine. Oni će biti izmereni po dolasku na audiciju.

Diznilend Traži se nova Dizni ekipa Foto: Pixabay/Dassel

Žene moraju da budu visoke od 160 do 173 centimetra i moraju da budu "elegantne i bez vidljivih tetovaža".

Muškarci moraju da budu visoki od 160 do 183 centimetra, da budu vidljivo "muškobanjasti" , ali da takođe nemaju vidljive tetovaže.

I za one koji su previsoki ili imaju tatu na vratu, ima nade. Mogu se prijaviti za statistu na paradi ili osobu koja dočekuje i pozdravlja posetioce.

Diznilend Čarobno leto u Diznilendu Foto: Pixabay/Philipbase

Za paradu je potrebno da imate osnovna znanja o plesu.

- Tražimo entuzijaste i veoma energične ljude koji će nastupati kao Diznijevi likovi ili na paradi. Ako sanjate o tome da glumite poznatog Dizni ili Marvel junaka, ili da učestvujete u našoj sjajnoj paradi, da tokom radnog vremena budete Diznijev princ ili princeza, javite nam se... - stoji u opisu posla.

Oni koji se prijave za audiciju (detalji se mogu naći na sajtu Diznilenda), treba da se na njoj pojave bez šminke. Posao se nudi na najmanje tri meseca, a kandidati moraju da govore engleski ili francuski.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ika...

    31. maj 2019 | 23:24

    Oh Diznilendu,zemljo snova...nikako da te posetim,a na nekoliko km sam udaljena...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA