Napunio je keks pastom za zube, pa ga dao beskućniku: Zbog okrutne šale Jutjuber završio u zatvoru (FOTO)

Podvala španskog jutjubera prevršila je svaku meru

  • 9

Španski Jutjuber koji je Oreo keks napunio pastom za zube i dao ga beskućniku da pojede osuđen je na 15 meseci zatvora.

Sud u Barseloni naložio je i da Kangua Ren mora svojoj žrtvi da plati 20.000 evra, a njegovi računi na Jutjubu i drugim društvenim mrežama će biti zatvoreni pet godina.

20-godišnjak nadimka ReSet rođen je u Kini, a veći deo života živi u Barseloni. Ipak verovatno neće zaista odslužiti zatvorsku kaznu, s obzirom na to da se španski zakon obično odriče zatvorske kazne za počinitelje prvog nenasilnog zločina.

Ren je sada već izbrisani video zapis objavio na svom Jutjub kanalu 2017. godine. U njemu se videlo kako Oreo keks puni pastom za zube i pravi podvalu kako bi impresionirao svojih 1,2 miliona pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

Podvala je otišla u lošem smeru kada je, uz 20 evra keks sa pastom dao beskućniku Džordžu L., koji ga je odmah pojeo i zatim počeo da povraća. Tokom snimka Ren se i sam pita da li je preterao s ovom šalom.

Kanghua Ren

Printskrin: Youtube/ReSet Fortnite

- Gledajte s pozitivne strane, ovo će mu pomoći da očisti zube. Mislim da ih nije oprao otkako je postao siromašan - rekao je.

Sud u Barseloni nije video humor u svemu tome i osudio je Rena za kršenje moralnog integriteta beskućnika.

Džordž L. je rodom iz Rumunije, a pobegao je iz svoje zemlje kako bi izbegao komunističku diktaturu. Posle podvale je hospitalizovan u psihijatrijskoj ustanovi i rekao je da nikada pre nije bio toliko loše tretiran dok je živeo na ulici.

Nakon što je snimak dobio negativne povratne informacije od njegovih pratilaca, Ren je ponovo posetio beskućnika i ponudio mu 20 evra kako bi se izvinio. U trećoj poseti njegovoj ćerki je ponudio 300 evra da bi je sprečio da podnese tužbu.

Jutjuber je zaradio 2.475 dolara od oglašivača za ovaj snimak, a sudija Rosa Aragones rekla je da to nije prvi put jer je objavljivao i druge video zapise koji prikazuju "okrutno ponašanje" prema "lakim ili ranjivim žrtvama".

Ren je svoje snimke branio rečima da sve radi za šou.

- Ljudi vole morbidno - dodao je.

(Telegraf.rs/index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Marko cg primorje

    4. jun 2019 | 15:18

    Kako je jadan samarom bih ga onesvijestio...sto ne napravi foru sa nekim gospodinom a ne sa siromahom koga zivot siba svaki dan pa jos ti zakrzljjali imbecil da ga maltretiras bravo za sud pare na racun beskucniku💪

  • Mery.Loo

    4. jun 2019 | 15:14

    Morbidno...bitanga.

  • dragana

    4. jun 2019 | 16:35

    Klosar mali kako bih ga nalupala! Bolestan um skroz!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA