≫ 

Luksuzni resort na Maldivima traži radnika koji će brinuti o kornjačama: Zvuči kao posao iz snova, ali ima dve cake

Radnik će biti smešten u "prekrasnoj vili za goste i imaće puni pansion u restoranu"

  • 0

Ako nikada niste bili na Maldivima, možda je ovo idealna prilika da posetite ovo prelepo ostrvo: naime, luksuzni resort traži osobu koja će voditi računa o kornjačama. Međutim, u ovom na prvi pogled idealnom poslu, postoje i dve mane.

Naime, posao traje samo dve nedelje i nije plaćen. Međutim, i pored toga, ovo može biti idealna šansa za one koji vole kornjače i da vreme provode na plaži.

"Inturtleship", kako ga zovu, nudi luksuzno odmaralište, Coco Palm Dhuni Kolhu, koje je takođe dom Centra za spasavanje morskih kornjača projekta Olive Ridlei.

Od radnika se traži da dnevno obavlja ove stvari: hrani kornjače, čisti akvarijume i tankove, posmatra operacije i medicinske procedure, učestvuje u spasilačkim misijama kornjača, asistira prilikom vraćanja kornjača u okean, razgovara sa posetiocima centra i daje im informacije o kornjačama, učestvuje na svim prezentacijama centra i postavlja informacije i fotografije na društvene mreže.

Maldivi, kornjače Foto: Pixabay.com

Tokom vremena provedenog tamo, uspešni kandidat će biti smešten u "prekrasnoj vili za goste i imaće puni pansion u restoranu". U cenu je uračunata u avionska karta, a radnika čekaju još neke pogodnosti.

Još jedna prednost je što se od kandidata ne očekuje da ima prethodno iskustvo, ali bi trebalo da ima interes da radi u srodnim oblastima/okeanima. Pored toga, stažiranje je otvoreno za svakoga iz bilo koje zemlje, pod uslovom da je stariji od 18 godina.

Ukoliko želite više da se informišete o ovomo poslu, kao i da aplicirate, to možete da uradite ovde.

Da li postoji lošiji način da provedete dve nedelje?

VIDEO: Stotine kornjačica se izlegle i pohitale u more, deca im pokazala put

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA