≫ 

Nejra (4) je svojim pevanjem pokupila simpatije čitavog regiona: Evo kako izvodi čuveni hit (VIDEO)

Ova devojčica je svojim pevanjem oduševila sve one koji su pogledali njen najnoviji video, a među komentarima su se našle samo pohvale

  • 10

Iako su joj tek četiri i po godine, talentovana Nejra Kalajlić iz Tuzle dobro zna šta želi. Pred ocem Almirom počne da peva ono što joj se sviđa, a on brzo uhvati gitaru i tako nastaju izvođenja pesama koje su na Jutjubu već prikupile na stotine hiljada pregleda.

Najnovija, obrada pesma "Ako te pitaju" koju izvodi Petar Grašo, je samo za nedelju dana u virtualnom svetu pregazila čak i neke aktualne domaće hitove.

- Sa dve i po godine počela je da je privlači muzika, slušala bi dečje pesmice na Jutjubu i pomalo pevušila. Ona jednostavno počne da peva neku pesmu koja joj se sviđa, a većinu pesama čuje od mene pošto se i ja bavim muzkom - rekao nam je ponosni otac Almir, prenosi Index.hr.

Ova devojčica je svojim pevanjem oduševila sve one koji su pogledali njen najnoviji video, a među komentarima su se našle samo pohvale.

VIDEO: Adil i mali Ljuba Stanković iz Pinkovih zvezdica pevaju "Veruj u nas"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA