≫ 

Pijani muškarac u tenku terorisao građane: Malo se vozao, pa ga parkirao nasred glavne ulice

Zbog ovog događaja bi pijani vozač mogao da završi u zatvoru

  • 2

Policija u centralnoj Poljskoj reagovala je na kasni večernji poziv zbog nesvakidašnjeg incidenta koji se desio u gradu Pajeczno.

Kada je policija stigla na mesto događaja, pronašli su tenk iz sovjetskog doba, ležerno parkiran na centralnoj ulici sa dva "putnika" u blizini, od kojih je jedan bio pijan 49-godišnji muškarac koji je upravljao tenkom.

Ispostavilo se da je bio ovlašćen da upravlja tenkom, iako su pretpostavljeni samo želeli da on to vojno vozilo premesti, umesto da se vozi kroz centar grada.

Takođe su očekivali da će ostati trezan dok upravlja 36-tonskim oklopnim borbenim vozilom. Što je još gore, lokalni mediji izveštavaju da nije bilo polise osiguranja na tenku, prenosi Klix.ba.

Ova vožnja mogla bi da košta vozača dve godine zatvora zbog toga što je upravljao vozilom pod uticajem alkohola. A mogao bi da dobije i do osam godina zatvora za stvaranje opasne situacije, iako nema izveštaja o tome da se išta uništilo ili pregazilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • M-47

    16. jun 2019 | 07:32

    ZAR JOŠ 5-icu(T-55), PPOLJACI KORISTE U SVOM NAORUŽANJU ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA