≫ 

Kako muče slonove da bi turisti mogli da ih jašu - snimak užasa koji se krije od javnosti (VIDEO)

Skoro 80 odsto slonova koji dođu u prihvatilište ima ozbiljne mentalne probleme

  • 0

Sigurno ste bar jednom uživali u cirkusu i gledali kako istrenirane životinje plešu i skaču za vas. A da li ste se ikada pitali šta te životinje moraju da prežive i kako su istrenirane da budu tako perfekrno spremne ta svaki korak.

Snimci i fotografije koji su nedavno objavljeni otkrivaju surovu istinu o tome. Dreseri slonove tuku, muče ih, izgladnjuju samo da bi neki tusista koji je na odmoru u egzotičnoj zemlji mogao da ih zajaše.

Lek Čarlet decenijama radi sa slonovima, pazi na njih u parku u Tajladu gde se nalazi oko 80 spasenih životinje.

Slonovi su najlepše životinje na svetu, mislim da bi planeta bila prazna bez njih. Način na koji slonovi vole jedni druge, nikada to nisam videla ni sa jednom vrstom. Spasavamo ih sa raznih mesta, iz cirkusa, spasavamo ih od jahanja, vuče. Kada dođu kod nas, više od 80 odsto njih dolazi sa velikim mentalnim problemima. Ne mogu da im dopustim da budu na toj tamnoj strani, moram ih izvući. Mnogi ljudi su šokirani kada saznaju šta je iza ovoga, oni nikada ne znaju pravu ružnu istinu, ono što se dešava iza scene - rekla je ona.

VIDEO: Najpoznatije sirotište za slonove ima svoje jaslice, vrtić i dvorište za igru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA