≫ 

Mislio je da je kupio vilu za samo 9.000 dolara, a zapravo je dobio samo mali travnjak

Uprkos tome što kaže da su ga prevarili, vlasti kažu da je sve bilo po zakonu i da ne mogu da mu vrate novac

  • 2

Zamke internet kupovine sve su češće, a brojni ljudi susreli su se i sa raznim prevarama - od toga da kupljen proizvod ni ne liči na onaj koji ste mislili da kupite, da vam ne odgovara, ali ga ne možete vratiti, pa do toga da vam nikada nije ni došao...

Sad pokušajte taj očaj pomnožiti sa hiljadu i verovatno ćete se osećati kao Kervil Holnes sa Floride koji je mislio da se dobro nagodio na aukciji i kupio predivnu, veliku vilu. Reč je o nekretninama koje se prodaju na aukciji nakon što su oduzete vlasnicima koji nisu plaćali porez, prenosi Mirror.

Tako je Kervil za vilu vrednu 177 hiljada dolara platio 9.000 dolara. Ili je barem mislio da ju je kupio. Kervil je zapravo, na svoju nesreću, za 9.000 dolara kupio liniju travnjaka široku 30 centimetara i dugu 30 metara, a koja vredi samo 50 dolara.

Uprkos tome što kaže da su ga prevarili, vlasti kažu da je sve bilo po zakonu i da ne mogu da mu vrate novac, prenosi 24sata.hr.

- To je bila obmana. Nigde nije bilo naznačeno da se radi o liniji koja prolazi između dve vile iako su imali alate kojim su to mogli da pokažu - rekao je Kervil.

Nakon njegove greške, vlasti su izdale upozorenje za sve koji učestvuju u internet aukcijama da paze što kupuju. Ponudu za travnjak dalo je još troje ljudi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • KimDzomg

    19. jun 2019 | 15:14

    E,pa i on je mislio da ih je zaj...o,da za 9000 kupi nesto sto vredi 177000 spakovali maheri pohlepnom gospodinu,sad nek place to mu je za nauk jos je i dobro prosao!

  • Radnaskela

    20. jun 2019 | 00:34

    Нити је ово вила, нити је тзравњак дуг 30 метара. Нити тамо више има нормалних људи.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA