Kupio je američki gradić, preimenovao ga u "Gej Hel" i zabranio ulaz heteroseksualcima (FOTO)

Danijel je na jedan dan u 2017. postao gradonačelnik Hela i u jednom od turističkih pamfleta objavio da je zabranjen ulazak heteroseksualcima

  • 6

Jutjub zvezda Ilaja Denijel kupio je američki gradić Hel i preimenovao ga u Gej Hel, dopustivši da se u njemu viore samo zastave duginih boja u znak protesta protiv odluke predsednika Donalda Trampa da američkim ambasadama zabrani da kače zastave LGBT zajednice tokom Meseca ponosa.

Kalifornijski komičar i reper pod pseudonimom "Lil Phag" objavio je na Tviteru fotografiju ispred znaka na ulazu u grad na kojem piše "Dobrodošli u Gej Hel, histerični grad u Mičigenu".

- Od danas sam vlasnik Hela u Mičigenu, kupio sam ceo grad - tvitnuo je s profila koji ima 600.000 pratilaca.

- Moj prvi potez kao vlasnika bila je promena imena grada u Gej Hel, Mičigen. Jedine zastave koje se smeju vioriti su zastave LGBTQ zajednice - dodao je on.

Bela kuća nije dopustila američkim ambasadama da okače zastave duginih boja, što je podstaklo neka diplomatska predstavništva i državne guvernere da objave fotografije kancelarija ukrašene zastavama i duginih boja.

Portparolka državnog sekretara Majka Pompea, koji se protivi istopolnim brakovima, potvrdila je zabranu prošle nedelje.

- Stav države jesda se s jarbola mogu vioriti samo američke zastave - rekla je Morgan Ortagus na konferenciji za novinare.

Kompanija za prodaju nekretnina Re/Max oglasila je prodaju Hela za 900.000 dolara.

Danijel je na jedan dan u 2017. postao gradonačelnik Hela i u jednom od turističkih pamfleta objavio da je zabranjen ulazak heteroseksualcima.

- Želimo da zabranimo dolazak u naš grad heteroseksualnim pretnjama protiv kojih se borimo - napisao je tada na Tviteru komičar i Jutjuber.

- Heteroseksualci koji dolaze u naš grad se razmnožavaju, imaju više heteroseksualne dece koja mogu da preuzmu naša zakonita gej radna mesta ... Hvala vam na saradnji u ovim teškim vremenima, zajedno ćemo opet učiniti Hel velikim - napisao je Danijel.

(Telegraf.rs/Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Pera

    19. jun 2019 | 16:42

    Ma sta grad,DRZAVU IM TREBA NAPRAVITI,PA NEKA SVI IDU TAMO DA ZIVE,A NAS OVAKVE DA OSTAVE NA MIRU!PS. DA VIDIMO KOLIKO CE DA OPSTANU DUGO....

  • Породица

    19. jun 2019 | 16:39

    Најбоље је направити им такав град,и да буде њима забрањено овамо,а нама- тамо,па нек се буцају колко оће!

  • Sanja

    19. jun 2019 | 18:03

    Verujem da tamo normalni ne bi ni išli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA