Medved zaspao u plakaru jedne kuće, ušuškao se, pa odbio ponudu policajaca da ga vrate u šumu (FOTO)

Delovalo je kao da je potpuno nezainteresovan da napusti mesto

  • 3

Medved je glasno zevao na policajce kada su ga usnulog probudili u plakaru jedne porodične kuće u američkoj državi Montani. Porodica koja tu živi, otvorivši vrata ormara i ugledavši ogromnog uljeza, pozvala je organe reda, ali ni oni nisu bili sigurni kako da neželjenog gosta nateraju da se vrati u šumu.

Životinja je uveliko spavala na gornjoj polici plakara kada su policajci došli. Zakucali su na prozor, u nadi da će mu tako staviti do znanja da plakar porodične kuće nije njegova nova pećina, ali medved je samo pospano zevnuo na njih i nastavio da drema.

Delovalo je kao da je potpuno nezainteresovan da napusti mesto. 

Uz sve njihove napore, oni nisu mogli da izvuku medu, jer se zaglavio u uskom prostoru. Izgleda da je tu proveo čitavu noć.

- Kada su policajci došli, utvrdili su da je medved u toku noći ušao u kuću na sporedna vrata, ali nekako uspeo da ih zatvori iznutra. Kako nije mogao da izađe, našao je sebi najudobnije mesto i tu zaspao. Porodica nas je pozvala oko 5.45 ujutru, a kada smo stigli, on je delovao nezainteresovano da napusti svoju novu rezidenciju - rekli su policajci.

Na kraju su veterinaru uspeli da ga uspavaju, a potom bezbedno prenesu u šumu.

- Vlasnici kuće su srećni što je živ i zdrav vraćen u divljinu, ali neće skoro zaboraviti ovog uljeza, koji im je, tražeći hranu, ušetao u kuću - rekao je šerif grada Batler Krik.

(Telegraf.rs/Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Jovana

    23. jun 2019 | 09:28

    Kakvi slatkisi, sve su zivotinje predivna bica. Za razliku od ljudi.

  • mima

    23. jun 2019 | 09:35

    svaki dan ocigledno dokaz, da su zivotinje predivna stvorenja, i da im treba uzvratiti ljubav i paznju, druziti se sa njima, pravim prijateljima

  • 🐻

    23. jun 2019 | 13:02

    Kad se naspava vratiće se sam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA