≫ 

Probudila se u mraku i promrzla nakon leta avionom: Svi se iskrcali, zaboravili na nju

Aviokompanija je pokrenula istragu da utvrdi kako je moguće da je putnica ostala zaboravljena

  • 4

Tifani Adams letela je iz Kvebeka u Toronto. To je trebalo da bude najnormalniji let, ali se Adams probudila u mraku, promrzla. Još uvek je bila vezana sigurnosnim pojasom, a avion je bio parkiran.

- Iskustvo buđenja u praznom i mračnom avionu u ponoć je stravično. I dalje imam noćne more - rekla je Adams, a preneo je BBC.

"Air Canada" potvrdila je incident, a o svemu su saznali kada ih je nazvala Tifanina drugarica. Naime, kada se probudila, Adams je nazvala prijateljicu Dinu Dejl. Nakon što joj je uspela da kaže gde se nalazi, ispraznila joj se baterija. 

Tifani je uspela da pronađe u kokpitu ručnu lampu i tako privukla pažnju ljudi koji rade na aerodromu.

Na kraju ju je video i pronašao čovek zadužen za prevoz prtljaga koji je, prisetila se Adams, bio u potpunom šoku.

Kandaska aviokompanija joj je ponudila prevoz i smeštaj u hotelu, ali je ona to odbila jer je htela što pre da stigne kući.

"Air Canada" je, ipak, pokrenula je istragu kako bi utvrdili kako je moguće da je putnica ostala zarobljena u avionu što implicira mogućnost da u avionu ostanu i oni bez dobrih namera. Radi se, na kraju krajeva, o ogromnom sigurnosnom propustu.

VIDEO: Razgibana stjuardesa! Ova devojka radije koristi noge nego ruke

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Duša inđija

    25. jun 2019 | 08:53

    Kako koje krivona kaoputnica kako je mogla fa spava toliko a drugo kako osoblje nije pregledalo avijon kad su putnici izasli ali to malo izgleda ko neka šala a i ona da se n8je pripremila za izlazak eto nekad su dobri ti telefoni

  • Leglo

    25. jun 2019 | 09:37

    Ja sam tako zaspao u vozu, na služenju vojnog roka, došli na zadnju stanicu i iskrcali putnike i krenuo nazad, tu ja stupam na scenu i pitam kontrolora da me pusti, izlazim pred zoru i dolazim u kasarnu taman pred ustajanje i fiskulture.

  • Grunf

    25. jun 2019 | 09:17

    Dušo pomisli(j)o sam da si iz Indije :-). Dobar dan želim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA