≫ 

Najezda miševa i pacova u Bakingemskoj palati: Kraljica Elizabeta II napustila dvor

Osoblje dvora je naviklo da viđa male smeđe miševe u palati

  • 2

Kraljica Elizabeta II (93) odlučila je da napusti Bakingemsku palatu. Spakovala je kofere i privremeno se iselila iz dvora, a u pomoć su joj pritekli stručnjaci koji nastoje da reše problem širenja glodara, piše "San".

Naime, najezda miševa i pacova razlog je zašto je kraljica naterana na privremeni beg. Nakon što se kuhinjsko osoblje požalilo na pojavu glodara u kuhinji, pozvane su službe za deratizaciju i dezinsekciju i počelo je rešavanje ozbiljnog problema postavljanjem jakih otrova.

Međutim, izvor blizak kraljevskoj porodici za britanske medije je rekao da je osoblje dvora naviklo da viđa male smeđe miševe u palati i da će ovaj problem teško da se reši.

Portparol Agencija za kontrolu štetočina priznao je kako su dugorepi glodari postali imuniji na otrov koji su koristili u ovakvim slučajevima.

Nekoliko meseci ranije, stanovnici Iton skvera, kvarta koji je udaljen samo nekoliko kilometara od Bakingemske palate, žalili su se na invaziju pacova koji su uobičajena pojava u starim zgradama širom Londona.

Pogledajte video: Čudan momenat na banketu: Tramp dodirnuo kraljicu

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ljubiša

    25. jun 2019 | 10:00

    Svako ide kod svojih u zagrljaj.🐭🐭🐭

  • Laza

    25. jun 2019 | 11:20

    Imuni na otrov? Koje su to price! Kao kada bi rekli da je covek postao imun na sonu kiselinu. Ti otrovi deluju na krvotok i bukvalno glodarima eksplodiraju krvni sudovi,od toga se imun ne postaje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA