≫ 

U Japanu za 9 dolara možete da unajmite čoveka koji će da sluša vaše kukanje

Ovaj muškarac vodi servis od 2012. godine u Tokiju

  • 2

Jeste li ikada poželeli da kukate i da se žalite nekome ko će imati razumevanja i jednostavno vas saslušati? U Japanu je sada to moguće za samo 9 doalra.

Takanovu Nišimoto je Japanac koji je započeo ovaj neobičan biznis i čini se kako se nije pokajao. Pedesetogodišnjak vodi online servis Ossan Rental od 2012. godine u svom rodnom Tokiju.

Putem ovog servisa za samo 1.000 japanskih jena ili blizu 9 dolara možete sat vremena nekome da se žalite, poverite, kukate, pričate svoje probleme i poteškoće. Za one koji to žele, dostupno je i savetovanje.

Nišimotov cilj prvobitno je bio da sluša ljude srednjih godina koje u Japanu često ismevaju zbog pivskih stomaka, opadanja kose, nehigijesnkih navika. Kako kaže, namera mu je bila da rastera sve negativne stereotipe. Međutim, njegov servis danas koriste sve generacije i izgleda kako svi imaju da se požale na nešto.

- Mislio sam da će mi se najviše javljati muškarci, ali to su ipak žene od dvadesetih do pedesetehih godina - rekao je on.

VIDEO: Protivlavovska vežba u Japanu ispala smejurija a pravi lavovi "izneverovali"

(Telegraf.rs/Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Lucy

    25. jun 2019 | 11:47

    Ala bi Japanci zaradili u RS jer svi kukaju na nešto i na nekoga.

  • Plavac

    25. jun 2019 | 13:11

    U Japanu se kukanje dobro naplacuje, a kod nas je gratis.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA