≫ 

Bravo, policijo: Uhapsili baku (93), stavili joj lisice, strpali u kola, pa pravac u zatvor (FOTO)

A razlog za ovo hapšenje je topao i divan

  • 4

U jednoj od najskorijih policijskih akcija u Velikoj Britaniji uhapšena je 93-godišnja bakica, koja inače nije počinila nijedan zločin, ali su joj lisice oko ruku bile "poslednja želja". Starica je celog života bila dobra i uzorna građanka, ali sada je poželela da se makar kobajagi nađe sa druge strane zakona.

U tvitu koji je dobio preko 1.000 lajkova Pem Smit pisala je policijskoj stanici u Mančesteru da im se zahvali za gest prema njenoj baki Džisi Brds.

- Veliko vam hvala što ste "uhapsili" moju baku Džosi danas. Ona ima 93 godine i zdravlje joj popušta, a želela je da je uhapse zbog nečega pre nego što bude prekasno. Baka ima zlatno srce i danas je stvarno uživala. Hvala vam što ste joj ispunili želju - napisala je Pem.

 

Stigao je i odgovor iz policije.

- Drago mi je što smo mogli da pomognemo, izgleda da je dobila kompletno iskustvo. Pozdravite Džosi, a ja ću preneti Vašu poruku kolegama - odgovorili su oni.

Pem je objasnila da je njena baka celog života bila dobra žena, koja nikada nije počinila nijedan zločin, ali je pod starost poželela "iskustvo koga će se sećati".

Džosi inače nije prva bakica koja je celog života bila dobra, a onda pred smrt poželela da barem kobajagi bude "kriminalac". U martu ove godine poslednja želja En Brokenboru (104) iz Bristola takođe je bila da je uhapse.

VIDEO: I ja želim da me uhapsi jedna ovakva

(Telegraf.rs/The Guardian)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Marki cg primorje

    26. jun 2019 | 06:51

    Citam i ne mogu da vjerujem luda nacija

  • Bolesni Zapad

    26. jun 2019 | 07:09

    Dobro je da nije imala želju da bude sa nekim mladim momkom.

  • Zorn

    26. jun 2019 | 06:15

    Nikada kraja ljudsoj gluposti i jos glupljim zeljama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA