"Sada ću te ubiti", a onda se zakucao u drvo: Mlada mama jedva preživela napad bivšeg dečka

Zaključao me je u auto i bio je potpuno hladnokrvan, ispričala je ona

  • 0

Kloi Vilson (20) imala je sreću da preživi nakon što se njen ljubomoran bivši partner Lajam Elsom namerno zakucao u drvo u Šefildu. Ljubomorni siledžija pogledao je svoju bivšu devojku u oči i rekao joj: "Sada ću te ubiti", nakon što je odbila da mu se vrati. Onda je autom velikom brzinom udario u drvo.

Kloi, koja još ne može da se oporavi od šoka, ima i brojne fizičke povrede, uključujući slomljenu ključnu kost i lom kičme. Najviše je ipak, kaže, strahovala daće njena 16-mesečna ćerka Arija ostati bez oba roditelja.

Kloi je odbila da se vrati Lajamu nekoliko trenutaka pre sudara 19. januara ove godine - a dva meseca nakon što se par rastao. Lajam ju je prisilio da uđe u njegov auto i to tako što je zapretio da će pretući njenog prijatelja s kojim je to veče sedela u baru. 

Odmah je videla da je Lajam pijan i više puta ga je molila da zaustavi auto i pusti je. Elsomova ljutnja je eskalirala kada je Kloi odbila da njihovoj vezi da još jednu šansu. Lajam je tada dao gas i zakucao se u drvo. 

Kloi je provela šest dana u bolnici gde je bila na aparatima i imala metalnu ploču stavljenu u ključnu kost. Morala je i da nauči da ponovo pravilno hoda. Ona sada pokušava ponovo da izgradi svoj život, ali i dalje prolazi kroz psihološko savetovanje, a na fizioterapiju će sigurno morati bar još narednih 18 meseci. Na sudu se pojavila jer je htela da se suoči s bivšim dečkom kako bi mu pokazala da "nije pobedio".

Elsom (25) je priznao krivicu za ranjavanje sa namerom da izazove ozbiljnu povredu, opasnu vožnju i napad. Kloi kaže da je nije pogledao nijednom tokom pretresnog veća u šefildskom sudu 17. juna.

- Znala sam da moram da odem i suočim se s njim. Htela sam da ga pogledam u oči da vidi mi je možda uništio život, ali ja sam još uvek ovde. Htela sam da zna da nije pobedio. Bilo mi je toliko važno da idem na sud jer kada Arija odraste, imaće pitanja. Želim da ona zna da sam učinila sve što je trebalo. On će dugo ostati u zatvoru, ali to zaslužuje za ono što mi je učinio - ispirčala je ona i dodala:

- Zaključao me je u auto i bio je potpuno hladnokrvan. Govorio mi je" hoćeš li se vratiti sa mnom?" Kada sam odbila, rekao je: "Sada ću te ubiti ", a onda se slupao pravo u drvo. Bio je pijan, bio je ljut, bio je ljubomoran. U to vreme, te noći, ruku na srce, znaolasam da želi da me ubije. Bilo je kao da sam u njegovim očima pročitala "ako je ne mogu imati, niko drugi ne može". Da me je ubio, naša ćerka bi bila bez mame i tate - rekla je Kloi.

Кad god zatvori oči, priča, njegovo lice vidi svuda.

- Čim čujem kočnicu automobila, muka mi je - kaže ona.

U početku, Kloi je bila luda za njim nakon što su se sreli radeći u restoranu brze hrane u decembru 2016. i počeli da izlaze nekoliko meseci kasnije u februaru 2017. godine. Par se zajedno preselio i Kloi je brzo zatrudnela, a Ariju je rodila u februaru 2018. godine.

Elsom nikada nije bio fizički nasilan prema Kloi tokom njihove dvogodišnje veze, rekla je ona. Međutim, stalno je pronalazila njegove poruke drugim devojkama i Elsomovo neprestano opijanje, bili su razlozi zbog kojih ga je napustila u novembru 2018. godine.

(Telegraf.rs/Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA