≫ 

Francuz izmislio pilulu pomoću koje "puštanje goluba" miriše na čokoladu, ljubičicu ili ružu

Izumitelj pilula je Francuz Kristijan Puanševal koji je na ideju došao posle neprijatnih iskustava koja je imao sa prijateljima

  • 11

Prošli su dani kada su vaši aduti mirisali na pokvareno jaje ili na neku drugu odvratnu supstancu. Sada vaši gasovi mogu imati različite prijatne mirise - od čokolade do ljubičice. Francuz Kristijan Puanševal tvrdi da je izmislio pilulu koja može da promeni miris prdeža.

Zahvaljujući ovom čoveku i njegovom izumu, vaš prdže može da miriše i na ružu.

Glavni kreator bizarnog proizvoda tvrdi da pilulu treba popiti pre nekog teškog oborka koji izaziva gasove i nadimanja, a na ideju je došao pošto je imao takva iskustva.

- Posle jedne večere sa prijateljima, bilo je neizdrživo. Nakon obilnih obroka imali smo tolika nadimanja da su naši prdeži neizdrživo smrdeli. Malo je falilo da pogušimo jedni druge - rekao je Puanševal.

Tada se javila ideja za osnivanje njegove kompanije "Lutin Malin", koja se bavi pravljenjem pilula u nekoliko razločitih mirisa. Sa radom je počeo 2007. godine.

Tvrdio je da su pilule potpuno prirodne, da nema nikakve hemije i da predstavljaju "dijetetski dodatak na bazi prirodnih sastojaka".

Puanševal takođe dodaje da osim što pilule pomažu u suzbijanju neprijatnih mirisa, da pozitivno utiču i na raspoloženje jer "miris vašeg prdeža na ružu ili čokoladu" može dobro zabaviti i nasmejati osobe sa kojima se nalazite u prostoriiji.

- Najbolji dokaz produktivnosti našeg proizvoda jeste to što nam se kupci iznova vraćaju i uvek kupuju drugačije mirise - rekao je.

Jedno pakovanje ovih pilula u maloprodaji košta oko 15 evra, prenosi "Mirror".

VIDEO: Da li ste znali da prdež može i da produži život?!

(Telegraf.rs/Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA