Tinejdžeri se brutalno tukli tokom festivala: Dečko devojku udario pesnicom, ona ga šutnula (VIDEO)

Snimak ove tuče užasnuo je javnost i podsetio koliko lako do vrlo ozbiljnih situacija može doći

  • 4
Festival wireless Printskrin: Twitter/Josh Weston ‏

Tinejdžeri su gurali i udarali jedni druge, ne obazirući se ko je kog pola, tokom tuče koja je juče izbula na Vajrles (Wireless) festivalu u Londonu.

Jedan od prisutnih postavio je na Tviter video na kome se vidi kao mladi momci udaraju i šuriraju jednu druge, dok devojčice pokušavaju da se ispreče između njih tokom festivala u Finsburi parku.

Dok su se dva dečka tukla, jedna devojka sa ljubičastim kikicama, našla se u sredini. Kada je pokušala da razdvoji zavađane, dobila je jak udarac u lice od strane dečka bez majice, u teksas bermudama i belim patikama. Ona mu je uzvratila tako što ga je šutnula.

Kada se drugi dečak našao na podu, njegov protivnik je pokušao da mu priđe za drugu rundu, ali ga je sklonila devojka koja nosi belu odeću. 

Konačno je obezbeđenje festivala stiglo da okonča borbu, dok je jedan od tinejdžera nastavio da leži na zemlji, previjajući se u bolovima.

Snimak ove tuče užasnuo je javnost i podsetio koliko lako do vrlo ozbiljnih situacija može doći na velikim festivalima, gde se mnoštvo ljudi ne poznaje, a alkohol i opijati nisu retkost.

(Telegraf.rs/Daily mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • qq

    6. jul 2019 | 13:32

    Pa na snimku se vidi da ta sa kikicama sutira decka konstantno tako da je slabo on to njoj vratio. U nasoj zemlji je dozvoljeno javno da se bije muskarac al ako vrati onda je to nasilje nad zenama! Gledam klipove iz rijalitija gde zenska osoba ne prestano samara jednog ucesnika pa nisam video da je ona zena iz sigurne kuce rekla kako je to skandalozno al se odmah javi kada neko zenu udari. PRAVDA MORA DA BUDE ISTA ZA SVE!

  • Pera

    6. jul 2019 | 13:29

    Fin neki svet sve iz incesta rodjeni i iz kolonija dovukli...

  • Veteran

    6. jul 2019 | 17:41

    Veće grozote od njih nema, Engleza, Svaba mani me njih...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA