Megan Markl ne želi nikoga oko sebe, njena poseta Vimbldonu izazvala buru: "Ponaša se kao primadona"

Vojvotkinja je na Vibldonu gledala meč svoje prijateljice Serene Vilijams

  • 4
Megan Markl Vimbldon Foto: Tanjug/AP

Vojvotkinja od Saseksa, supruga princa Harija, Megan Markl pre nekoliko dana posetila je teniski teren na Vibldonu gde je pratila meč svoje prijateljice Serene Vilijams. Strasti u medijima čak ni posle nekoliko dana se ne smiruju, a sve zbog toga što mnogi ocenjuju da "Megan i dalje ne shvata neke stvari" i da je njena poseta teniskom meču bila prava "noćna mora".

Jedan od organizatora, koji je trebalo da obezbedi posetu Megan Markl vimbldonskom terenu, priznao je da je to bilo veoma teško, te da je ona bila "noćna mora".

Kako je rekao, Megan je tražila da meč gleda "inkognito", ali tu je zapravo nastao problem.

- Nisu mogli da je pozovu u kraljevsku ložu jer je na sebi nosila farmerke, ali to zapravo nije ni bilo važno jer sve što je želela jeste da dođe i da gleda Serenu - rekao je on.

Megan Markl Vimbldon Foto: Tanjug/AP

Stvar je u tome što je Serena igrala meč na Terenu broj 1. Osim što su stolice oko nje morale da budu prazne, otkriveno je i da je obezbeđenje vojvotkinje strogo zahtevalo da je drugi posetioci nikako ne fotografišu.

Sve ovo bilo je dovoljno da Megan danima ne silazi sa naslovnih strana, a neki mediji pišu i da "vojvotkinje ne smeju da se ponašaju kao dive".

- Sve bi ovo bilo u redu da je Megan odabrala sunčanje ili dan u lokalnoj bibloteci. Ali, Megan je odabrala da ima "privatno popodne" uz 12.000 ljudi i TV kamere koje uživo prenose meč. Tu su još i misteriozna prazna sedišta. Zašto su prazna nije poznato, ali ako uporedimo ovo sa dolaskom vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton sa dolaskom na isti turnir videćemo u kakvoj gužvi sedi - piše Daniela Elser u tekstu za australijski sajt "Njuz".

Kako se navodi, čak i kada su prinčevi Vilijam i Hari posetili svetsko prvenstvo u ragbiju bili su okruženi ljudima. Praznog mesta nije bilo.

Megan Markl, princ Hari i Arči Foto: Tanjug/AP

- Daleko je ovo od prvog puta da se bivša glumica i blogerka ovako ponaša, a sve dovodi do toga da možemo reći da Megan zapravo ne shvata šta znači biti deo kraljevske porodice. Kraljevski život je u suštini povezan sa pojom službe, a služenje ne znači samo nošenje haljina Živanši i uživanje u popodnevnom hvalisanju. Služenje znači žrtvovanje dela svoje privatnosti - navodi se u tekstu.

U proteklih nekoliko meseci, s vremena na vreme, Hari i Megan su pokušali da se sakriju od javnosti. Krili su kada je Megan počela da se porađa, nisu želeli da objave izvod iz knjige rođenih malog Arčija, a onda su na kraju zabranili medijima i da prisustvuju krštenju deteta.

- Njen pristup više liči na to da je primadona, a ne princeza - dodaje Elser.

Pogledajte video: Prvi snimak kraljevske bebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Milena

    10. jul 2019 | 12:09

    Umišljena seljančura. Brzo će da pukne taj brak

  • Suzana

    10. jul 2019 | 16:23

    Nerazumem tu ženu sama je izabrala da bude ,,Poznata ličnost" a sada navodno sve hoće da bude privatno a ne javno.I tako nije zanimljiva što je takva kakva jeste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA