Australijanka pronašla čudnu keramičku kuglu sa mrtvačkim sandukom, da li je reč o ukletom predmetu?

Kontaktirala je prethodnog vlasnika i rešila je misteriju

  • 0
Ukleta Grncarija ,Kerri Moran Foto: Facebook

Australijanka Keri Moran iz Brizbejna iskopala je "zastrašujući prokleti" predmet u dvorištu svoje nove kuće. Radi se o kermaičkoj kugli na kojoj se uklesan detalj u obliku malog mrtvačkog sanduka.

Najpre je pomislila da je možda iskopala blago, čime se pohvalila na društvenim mrežama, ali korisnici Fejsbuka su je razuverili, rekavši joj da se radi predmetu koji predstavlja znak jezivog prokletstva.

- Nedavno sam kupila kuću i iskopala ovo blago u vrtu. Nemam pojma šta je to, ali moja kćerka kaže da se radi o nečemu lošem. Kugla je ogromna i teška - napisala je žena.

Moran je pokušala da sazna o čemu se radi, a kontaktirala je i prethodne vlasnike kuće. Ubrzo je otkrila da predmet nije tako zlokoban kao što se učinilo u prvi mah.

Ukleta Grncarija ,Kerri Moran U pitanju je predmet pravljen za školske namene; Foto: Facebook

- Vlasnica je rekla da je njen sin pre nekoliko godina pravio keramičke predmete u srednjoj školi i da bi uvek donosio svoje rukotvorine kući, pa sam takve predmete odlagala u baštu. Misterija je rešena - saznala je nova vlasnica od žene u čijem je prethodnom vlasništvu bila kuća.

Keri Moran, koja je radila u Metopolitanskom južnom institutu TAFE u Kvinslendu, objavom o predmetu pokrenula je debatu na Fejsbuku. Neki je savetuju da treba da kontaktira egzoricistu kako bi iz njenog doma isterao zle duhove, zatim da treba ponovo da zakopa predmet ili da ga spali.

Drugi su, pak, govorili da je moguće da se u toj keramičkoj kugli nalazi pepo preminulog čoveka ili kućnog ljubimca i da što pre treba da zakopa taj predmet u zemlju.

(Telegraf.rs/Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA