Koji je najgori savet za karijeru: Monika Levinski je dobila jedan

Komentar Klintonove ljubavnice izazvao je mnogo reakcija

  • 6

Kada je popularni američki psiholog Adam Grant na Tviteru postavio pitanje "Koji je najgori savet za karijeru koji ste ikada dobili?", verovatno nije ni slutio da će mu jedan komentar doneti toliko reakcija.

Grant je napisao svoja tri, prilično uobičajena, saveta: nemoj trošiti vreme da bi pomogao drugima, nemoj da multitaskuješ, nemoj da napišeš knjigu...

A onda se javila Monika Levinski, bivša ljubavnica američkog predsednika Bila Klintona.

- Volontiranje u Beloj kući će biti sjajno za tvoj CV - napisala je ona.

Izazvala je više od 50.000 reakcija, a mnogi su joj čestitali na hrabrosti i mogućnosti da se šali s nečim što joj je umalo uništilo život.

Bil Klinton i Monika Levinski Foto: Profimedia/Zuma Press - News

Da podsetimo, Levinski je Klintonu bila pripravnica, ali i ljubavnica dve godine. Prema njenim tvrdnjama imali su odnose u Beloj kući, čak i dok je njegova supruga Hilari bila u susednoj sobi, te ga je oralno zadovoljavala u Ovalnoj sobi dok je obavljao poslovne razgovore.

Ona je tada imala 22 godine, a on 49.

- Ja sam bila pripravnica, a on predsednik SAD, najmoćniji čovek na kugli zemaljskoj. On je bio na vrhuncu karijere, a to je bio moj prvi posao koji sam dobila nakon završenog fakulteta... Ako sam išta od tad naučila to je da ne možeš da pobegneš od onoga što jesi i kako su te oblikovala životna iskustva. Umesto da od toga bežim, naučila sam da moram da uključim i prihvatim svoju prošlost i svoju sadašnjost - rekla je Levinski.

Svoju istinu je dokazala plavom haljinom koja je bila uprljana, a DNK analiza je zaista pokazala da se radi o predsedniku SAD, te je morao da prizna da je ipak "imao neprimerne odnose sa gospođicom Levinski".

Pre nekoliko godina njoj je dijagnostifikovan PTSP, uglavnom zbog iskustva javne osude, a razmišljala je i o samoubistvu.

Pogledajte video: Klinton kao štafeta: Kosovski lideri u razdoru

(Telegraf.rs/100posto.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA