Kasnila na stanicu, pobegla obezbeđenju, pa podglavila nogu ka šinama kako bi sprečila da voz krene

Kineskinja je pokušala na sve moguće načine da uđe u voz kako ne bi sutradan zakasnila na posao

  • 1

Tridesetogodišnja Kineskinja izazvala je pometnju na železničkoj stanici u gradu Gvangžuu. Nakon što je kasnila na voz, uspela je da pobegne obezbeđnju, da dođe do platforme kako bi ušla unutra, a čak je stavila nogu u pukotinu između voza i platforme gde se ukrcavaju putnici kako bi naterala mašinovođe da joj otvore, piše "Dejli mejl".

Žena prezimena Vang, trebalo je da putuje sa bratom i prijateljicom iz Gvangžua u Čangša poslednjim dnevnim vozom. Nakon što su zakasnili, osoblje na proveravanju karata odbilo je da ih čekira, a Kineskinja je odlučila da se radikalnijom metodom domogne voza.

Preskočila je zaštitnu ogradu, umakla obezbeđenju i dotrčala do voza koji je već stajao na stanici i spremao se da krene.

Usled neuspelih pokušaja lupanja i molbe da joj otvore vrata, podglavila je nogu u pukotinu koja odvaja šine na kojoj se nalazio voz i platformu gde stoje putnici i čekaju svoj prevoz.

Uprkos očajničkim molbama da je puste na poslednji voz po dnevnom redu saobraćanja, pošto će zakasniti na posao sutradan ukoliko ga propusti, čuvari su odbili da to učine, a čak četiri pripadnika obezbeđenja jedva su je savladali.

Čelnici železničke stanice saopštili su da je voz krenuo sa sedam minuta zakašnjenja zbog incidenta.

Vang je dobila devetodnevni pritvor zbog remećenja javnog reda, dok su njen brat i prijatelj prošli samo sa upozorenjem.

(Telegraf.rs/Dejli mejl)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA