Oko ga je dugo peklo, a onda je od lekara čuo strašnu istinu: "Za vašu jabučicu zakačio se krpelj"

"Oči ne možete da namažete repelentima i zaštite ih", našalio se doktor

  • 0
krpelj u oku Foto: Printskrin/abc7.com

Čovek iz Kentakija ostao je u šoku nakon što mu je doktor otkrio da je maleni krpelj pričvršćen za njegovu očnu jabučicu. Kris Prater je jednostavno osoba koja voli da vreme provodi napolju. On radi za jednu kompaniju za elektriku i uvek se maže repelentima pre posla.

- Tamo gde ima mnogo krpelja, uvek se trudim da se zaštitim - ispričao je on. Međutim, nakon što je napustio posao u okrugu Džonson u Кentakiju, osetio je bol u oku.

- Mislio sam da je neka iritiacija, ništa strašno - rekao je Kris. Nakon brojnih pokušaja da ispere oko, shvatio je da nešto treba da preduzme.

- Stvar je u tome da stvarno nisam hteo da idem kod doktora - dodao je. Srećom, posetio je oftalmologa. Кada ga je doktor pregledao, rekao je: "Znam šta je u vašim očima."

Taj trenutak, kaže Prater, nikada neće zaboraviti.

- Rekao je: " To je krpelj." Tada sam se malo uplašio - priznao je Kris. Čuo se pucketav zvuk i krpelj je bio izvađen. "Ne možeš se prskati i po očima da bi se zaštitio",  kroz šalu je zaključio doktor.

(Telegraf.rs/abc7.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA