≫ 

Ruska lepotica posle seksa u bazenu, zbog kojeg kralj Malezije traži razvod, objavila novi video

Njih dvoje venčali su se prošle godine na raskošnoj ceremoniji u Moskvi

  • 5

Svetski mediji preneli su juče vest da su se razveli bivši kralj Malezije i ruska lepotica, nekadašnja misica. I to sve zbog snimka koji je objavljen, a na kojem ona ima žestoki seks u bazenu sa mnogo mlađim muškarcem. I veoma atraktivnim....

Iako za sada nema zvaničnih potvrda, mlada Ruskinja je nekoliko sati kasnije na Instagramu objavila snimak na kojem ona i ne tako zgodni sultan uživaju u ljubavi i govore koliko je snažna njihova veza.

U snimku Oksana Voevodina (27) govori gledaocima o dubini ljubavi koju oseća prema suprugu sultanu Muhamedu V iz Kelantana (50).

 
 
 
View this post on Instagram
...A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on

- Brinuću se o njemu, želim da budem poslednja osoba u njegovom životu i želim da živim sa njim do kraja svog života - rekla je bivša mis Moskve.

Nakon toga je sultan Muhamed govorio šta smatra najvažnijim delovima njihovog odnosa, a to su "deca, strpljenje i razumevanje".

- Deca su najvažnija jer ona nose vaše nasleđe - rekao je bivši kralj.

Na temu ljubavi, on je rekao da je "ljubav dobra, ali posle 15, 20 godina, strpljenje i razumevanje će već prevazići ljubav".

Nije jasno kada je ili gde snimljen video, kao ni kojoj publici je namenjen. Partneri na njemu govore na engleskom jeziku, iako to nije njihov maternji jezik. Izgleda da je isečak deo dužeg videa, ali je Oksana na interentu objavila samo njegov deo.

Sultan Muhammad V, Oksana Voevodina Foto: Profimedia/AFP, Instagram

Takođe, na snimku izgleda kao da Oksana nije trudna, zbog čega se stiče utisak da je nastao pre njihovog venčanja, budući da su oni sada roditelji dvomesečnog dečaka.

Snimak seksa ruske misice i nepoznatog muškarca pogledajte ovde:

Par se oženio prošle godine na ceremoniji u Moskvi, a ubrzo nakon venčanja bivša misica je ostala trudna. Muhamed V je abdicirao sa trona u januaru, sina su dobili u maju, a razvod je navodno okončan 1. jula, kako su juče preneli svetski mediji.

Veruje se da Oksana boravi sa svojim sinom i majkom u seoskoj kući u blizini Moskve koju joj je kralj obezbedio. Međutim, advokat bivše manekenke i dalje poriče da je došlo do razvoda.

Evgenij Tarlo je rekao da Oksana nije dobila nikakvu službenu dokumentaciju o kraju braka sa sultanom.

- Oksana se udala iz ljubavi i još je udata. Razvod je samo priča skandaloznih medija. Nemamo zvanične papire. Ne znamo ništa - izjavio je njen advokat.

Razvod je registrovan kao konačan 1. jula ove godine, objavio je medij u Kuala Lumpuru. Sertifikat, koji nosi kelantanski državni grb, ukazuje na to da je razvod učinjen kroz izgovaranje reči "talak" tri puta - najteži i nepovratni oblik razvoda u islamu.

Sertifikat je kopija koja se daje ženi, tvrdi medij, i glasi na njeno devojačko prezime, Gorbatenko.

Kao datum razvoda navodi se 22. jun i piše da je obavljen u Singapuru. Da podsetimo, njihov sin rođen je samo mesec dana ranije, 21. maja.

VIDEO: Ova dama je napravila proslavu 30 godina od razvoda:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA