≫ 

Da li je normalno da ti majka ovo uradi na slici za venčanje: Ljudi napali mladoženju (FOTO)

Uništila je njihov veliki dan

  • 22
Vencanje Foto: Reddit/acciopintje

Na društvenim mrežama deli se bizarna fotografija sa venčanja, a zbog jednog detalja na njoj svi su napali mladoženjinu majku.

Kako se navodi, fotografiju je objavila mlada na Reditu, a na njoj se vidi kako njena svekrva drži za ruku njenog supruga.

Ispod fotografije napisala je još neke bizarne detalje u vezi sa čudnim odnosom između majke i sina.

Vencanje Foto: Reddit/acciopintje

- Moja svekrva išla je sa njim da probaju odelo za venčanje. Nakon toga poslala mi je gomilu poruku u kojima je rekla da je on zgodan i da se "ponovo zaljubila u njega". Takođe mi je napisala kako se nada da ću na dan venčanja da izgledam dobro kao i on da mu pariram. Ne šalim se - napisala je mlada.

Korisnici na društvenim mrežama zgrozio je postupak mladoženjine majke, a mnogi su joj napisali da treba da bude hrabra i da se bori da bude na prvom mestu u životu supruga.

Mnogi su istakli kako je očigledno da je majka sprečavala sina da uhvati ženu za ruku.

VIDEO: Fotkanje pored Krivog tornja u Pizi više nikad nećete gledati isto

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ana

    18. jul 2019 | 14:11

    Imala sam i ja jednu takvu i dugi niz godina se borila za svoje mesto pored suruga i ne vredi,odustala sam jer sam se umorila a u toj igri uvek pobedi mama ako je sin jedinac pogotovu koji ce uvek biti mamin sin pa makar i brdo dece stvorio i najbolju zenu imao...ne vredi truda verujte mi.

  • Marina

    18. jul 2019 | 13:59

    Imam dva sina, mladica i ovo nije normalno. Ali zasto uvek potencirati los odnos. Ja sam sa svojom svekrvom bila u odličnim odnosima, sa devojkama svojih sinova isto. Uzivam u njihovoj srecu ne namecem se i tako ce uvek biti. Da pomognem, ali nikad na racun svog komoditeta.

  • samo vas posmatram

    18. jul 2019 | 14:09

    Ovaj se verovatno do sada rastao od zene

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA